9.6/10

Uit 100+ ervaringen

De mensen van 5ST3PS hebben ruim 100 jaar ervaring in het structureel verbeteren van organisaties en het begeleiden ervan in de Lean en Agile Transformatie. Onze aanpak is erop gericht om het effect te bereiken, nieuw gedrag aan te leren en de nieuwe werkwijze te accepteren. Iedere organisatie is anders. Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen helpen om baanbrekende veranderingen te realiseren? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hospitality

Bij 5ST3PS staan ​​we met één been in de wetenschap en één been in de praktijk. Hierdoor kunnen we de kennis van beide werelden combineren en gebruiken in onze cursussen. Op deze pagina delen we enkele artikelen om onze wetenschappelijke kennis te delen.

Lean in de Horeca: Efficiëntie en Kwaliteit Verbeteren

Lean in de Horeca: Efficiëntie en Kwaliteit Verbeteren

Probleemstelling Lean in de Horeca Lean in de horeca. Elke horecaondernemer kent de uitdaging. Drukte, wisselende klantstromen en de constante…

Wilt u meer weten over onze cursussen

Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur

Blogs

Wat is de 21/90 regel?

De 21/90-regel: Zo maak je werk én leven makkelijker Veel organisaties starten enthousiast met verbeteren, maar worstelen met langdurige gedragsverandering. Wat begint als een goed idee, strandt vaak in de waan van de dag.Nieuwe werkmethoden worden niet herhaald, verbeterborden verdwijnen in de achtergrond.De 21/90-regel biedt houvast voor veranderaars die verandering willen verankeren in gedrag. 21 dagen herhalen maakt gedrag tot routine.90 dagen volhouden maakt het deel van de werkcultuur. Veranderaars die werken met Lean of Six Sigma herkennen

Read More »

Wil je meer leren over onze opleidingen?

Brochure downloaden

A ACTIEF - Brochure downloaden