E-Learning – Lean green belt

Green belt al voor
€ 699,-

Ondersteuning van een ervaren Master Black Belt

LEER IN JOUW EIGEN TEMPO WANNEER HET JOU UITKOMT

Een Nederlandstalige e-learning en een virtual classroom met behandeling van een echte casus

Volg deze online cursus om een Lean Green Belt specialist te worden. Je leert door middel van een e-learning om meer kwaliteit te leveren voor de klant. Tevens wordt er door middel van een Virtual Classroom een praktijkcasus behandeld. Dit gebeurt in kleine groepen, zodat er veel interactie is. Dit zorgt voor een effectievere manier van leren. Als Lean Green Belt hou je van ontwikkeling en het perfectioneren van processen. Via het Lean model los jij productieproblemen gestructureerd en efficiënt op!

LEAN GREEN BELT BIJ 5ST3PS

Wanneer je de Lean Green Belt e-learning bij 5ST3PS volgt, profiteer je van de onderstaande voordelen:

Gespecialiseerde opleiding met de hoogste score van Nederland

Aan het eind van de cursus ben je een erkend Lean Green Belt professional

Pas wat je geleerd hebt gelijk toe in de praktijk

Praktisch ingedeeld, gebaseerd op echte cases

CRKBO-geaccrediteerde docenten die weten waar ze het over hebben

Naast de e-learning ook persoonlijk contact met de Master Black Belt

Kleine groepen voor efficiënte communicatie

Voor slechts €699 een Lean Green Belt worden

Kies zelf het tijdstip waarop je examen wilt afleggen

WAT DOET EEN LEAN GREEN BELT?

Organisaties moeten steeds beter en steeds sneller inspelen op veranderingen, terwijl ze de kosten laag moeten houden. Lean zorgt ervoor dat organisaties zich sneller aanpassen op een veranderende markt. De Lean Green Belt is in staat problemen op te lossen, besparingen te realiseren en mensen te betrekken. De Lean Green Belt verbetert processen en lost problemen op terwijl er capaciteit vrijkomt. Organisaties die werken met Lean realiseren snel kostenbesparingen van minimaal 10%. De Lean Green Belt is de projectleider van deze veranderingen: dé specialist die snel resultaten boekt op de werkvloer. Leer om niet harder te werken, maar slimmer.

Lean Green Belt

WAT LEER JE ALLEMAAL?

 • Je leert hoe je verspillingen wegneemt met Lean
 • Je leert hoe je een proces inricht dat tegen de laagste kosten en de hoogste kwaliteit presteert
 • Je leert hoe je grondoorzaken voor problemen vindt en wegneemt
 • Je leert de geheimen van Toyota en Lean Management
 • Je leert hoe je inspeelt op veranderingen zonder dat het proces eronder lijdt
 • Je leert projectmatig problemen op te lossen met resultaat

WAAROM 5ST3PS?

De opleiding van 5ST3PS is praktijkgericht en bereidt je voor op het gecertificeerde examen, geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS), de wereldwijde kwaliteitsnorm voor Lean. Onze colleges zijn interactief en gericht op het verwerven van praktische vaardigheden. En dat werpt zijn vruchten af: 5ST3PS is namelijk verkozen tot beste kwaliteit & project management opleider van Nederland 2019. De opleidingen zijn ontworpen door Willem Salentijn, auteur van het boek Lean Six Sigma van Noordhoff Uitgevers. Dit boek wordt gebruikt in het hoger onderwijs. Onze opleidingen zijn hoog gewaardeerd (9,8) en kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk een greep uit de cases die we hebben voltooid voor bedrijven in diverse branches.

INSCHRIJVEN VOOR DE LEAN GREEN BELT E-LEARNING

Een Lean Green Belt professional word je al vanaf €699,- exclusief 21% BTW. Voor particulieren en medewerkers in de zorg is er de mogelijkheid om de opleiding BTW vrij te volgen. Tijdens de cursus leer jij een Lean Green Belt worden om de bewezen Lean methode toe te passen. Een investering die je veel profijt zal opleveren gedurende je carrière. Dit bedrag is inclusief:

 • Toegang tot al ons cursusmateriaal en online e-learning
 • Een live online training in de Virtual Classroom verzorgd door een Master Black Belt
 • Online coaching
 • Voucher voor het examen en eventuele herexamen

E-LEARNING

 • In het volledig Nederlandstalige e-learning gedeelte ontwikkel je interactief in afgebakende leereenheden de competenties voor de Lean Green Belt.
 • Elke leereenheid duurt maximaal 15 minuten, waardoor de opleiding perfect tussendoor te doen is.
 • Na elke leereenheid worden vragen gesteld om zo te toetsen of je alles begrepen hebt en je verder kunt.
 • Voor de praktische vaardigheden zijn echte casussen opgenomen waarmee je aan de slag gaat om beroepsvaardigheden zoals process mapping te oefenen.

VIRTUAL CLASSROOM

 • De belangrijkste beroepsvaardigheden worden live behandeld in een virtual classroom waaraan een kleine groep deelneemt.
 • In deze virtual classroom wordt een echte casus live behandeld en heb je door gebruik van moderne technieken op afstand een maximale ervaring.
 • Onze docenten zijn online bereikbaar voor vragen en coaching, zowel per mail, telefonisch als skype.

CONTACT MET 5ST3PS

Als je meer te weten wilt komen over de Lean Green Belt trainingen of andere cursussen van 5ST3PS, neem dan vrijblijvend contact op via 010 846 8990 of stuur een e-mail naar info@5ST3PS.nl.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE LEAN GREEN BELT E-LEARNING

 

  • Voor wie is de e-learning geschikt?

   Onze e-learning is geschikt voor iedere werknemer of werkgever die zijn bedrijfsprocessen wil verbeteren. Voor iedereen die een positief effect op klanttevredenheid, medewerkersbetrokkenheid en winst wil realiseren. Er zijn geen toelatingseisen, iedereen kan zich inschrijven. Wees je er echter wel bewust van dat de e-learning een hbo-niveau insteek heeft en dat de stof ook daadwerkelijk op het hbo wordt toegepast.

 

  • Is 5ST3PS een geaccrediteerde organisatie?

   Jazeker, de opleiding van 5ST3PS is geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS), dé wereldwijde kwaliteitsnorm voor Lean.

   De examens worden afgenomen door International Lean Six Sigma Institute (iLSSi). We nemen dus niet zelf examens af wat de meeste aanbieders wel doen. Hierdoor weet je dat je een echt certificaat krijgt. Als je geslaagd bent, kan je dus officieel aan de slag als Lean Green Belt professional.

 

  • Wat is het verschil tussen Lean Green Belt en Lean Six Sigma Green Belt?

   Met Lean leer je om problemen op te lossen en op een duurzame wijze weg te nemen. Door “verspillingen” te elimineren hou je alleen nog waardevolle taken over. De klant staat altijd centraal en het wegnemen van de “verspillingen” zorgt er dus voor dat er alleen nog waardevolle taken overblijven. Dit zorgt voor toegevoegde waarde voor de klant. Lean is een vrij toegankelijke manier van processen verbeteren en is meer gebaseerd op snelheid verhogen.

   Six Sigma heeft dezelfde doelstelling, maar gaat op een andere manier te werk. Bij Six Sigma is de toepassing meer kwaliteitsgericht. Deze methode is gericht op statistische gegevens om zo een constante output te realiseren. Hiervoor moet eerst data worden verzameld. Op basis van data wordt gekeken welke verbeteringen nodig zijn om negatieve taken of resultaten te elimineren. Je vindt een visuele uitleg op de pagina Lean Six Sigma opleidingen.

 

  • Hoe ziet het examen voor de Lean Green Belt eruit?

   Met het examen testen we of je klaar bent om een Lean Green Belt specialist te worden. Cursisten krijgen een voucher voor het afnemen van het internationaal erkende Lean Green Belt examen. Dit examen wordt gefaciliteerd door International Lean Six Sigma Institute, gelieerd aan Heriot-Watt University met als Executive Consultant Professor Jiju Antony, wereldwijd de meest geciteerde wetenschapper voor Lean Six Sigma. Dit examen is in lijn met de Body of Knowledge van de Council for Six Sigma certification en Lean Competency System level 1b.

 

OPLEIDINGSBESCHRIJVING

Wil je de opleidingsbeschrijving lezen om precies te weten wat je allemaal krijgt? Vul dan dit formulier in om de uitgebreide opleidingsbeschrijving te ontvangen.

Uw naam *


Uw email *


TelefoonnummerU gaat ermee akkoord dat 5ST3PS uw e-mail gebruikt om een opleidingsbeschrijving te sturen.

Volg ons op LinkedIn

Volgen

Neem contact met ons op

U kunt ook bellen naar:

010 – 846 89 90