OVER 5ST3PS EN ONZE OPLEIDINGEN

Willem Salentijn als spreker

Sinds de oprichting in 2017 consequent de Beste Opleider van Nederland in de onafhankelijke verkiezing op Springest. Onze unieke aanpak met lessen die 100% activerend zijn maakt dat we een 5 sterren opleider zijn die verder gaat dan anderen. Dat geldt ook voor onze trajecten in organisaties waar we elke keer in staat zijn het verschil te maken.

Thought Leader en Master Black Belt van 5ST3PS is Willem Salentijn, auteur van het boek Lean Six Sigma voor het Hoger Onderwijs en veelgevraagd spreker.

5ST3PS in “De Barometer” op RTL

5ST3PS is in het Televisieprogramma “De Barometer Plus” te zien, waarin Willem uitlegt wat we doen. Hier kan je meekijken bij een Value Stream Map sessie en de dagstart van ons team. Verder legt een klant uit wat het effect is als 5ST3PS langskomt, hoe we in 3 dagen (!) al effect hebben door onze unieke gepatenteerde methode.

5ST3PS en de NRTO

Sinds 2022 is 5ST3PS lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Hier vind u de Algemene voorwaarden en de Gedragscode van de NRTO.

ONZE MENSEN

Willem

Mail ons

Kitty

Mail ons

Sander

Mail ons

Yvonne

Mail ons

Lindert

Mail ons

Professor Antony

Mail ons

DE TOPPERS VAN 5ST3PS

DE MASTER BLACK BELTS

Volg ons op LinkedIn

Volgen

Neem contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk. U kunt ook bellen naar 010-8468990.

5ST3PS garandeert dat persoonlijke informatie die u verstrekt strikt vertrouwelijk wordt behandeld en niet aan derden zal worden verstrekt.