Search
Close this search box.

Consultancy

Maak Impact in jouw bedrijf met Lean Six Sigma

Door ons op maat gemaakt advies welke alle behoeften voorziet van uw bedrijf

Wij van 5ST3PS hebben meer dan 100 jaar ervaring in het structureel verbeteren van organisaties en begeleiden in Lean Six Sigma en Agile Transformatie. Onze aanpak is gericht op het bereiken van effect, het aanleren van nieuw gedrag en het accepteren van nieuwe werkwijzen. Onze doelen zijn gericht op efficiëntie, het cultiveren van nieuw gedrag en het leren accepteren van veranderingen in werkwijzen.

Lean consultancy van 5ST3PS is de snelste manier om bedrijfsprocessen effectief te verbeteren. Met onze ondersteuning leer je de processen zelf te verbeteren. Onze Lean Consultants helpen u, begeleiden u en leren u samen volgens de principes – ons doel is dat u leert en controle heeft over verandering.

Geen lange uren meer.
Geen onnodige taken meer.

Waarom Kiezen Bedrijven voor 5ST3PS?

Advieswerk op Basis Van Jouw Behoeften

We identificeren en vullen de hiaten die specifiek zijn voor uw organisatie, zodat uw team onmiddellijk resultaten kan zien. Onze applicatie is geen trucje of stappenplan, maar is gericht op een gedragen verandering vanaf de werkvloer binnen een bepaalde tijd. Daarnaast zorgen we voor de betrokkenheid van de werkvloer, management en medewerkers, zodat doorgevoerde veranderingen door iedereen worden geaccepteerd en toegepast. Iedereen doet mee aan de 5ST3PS-aanpak.

Leer Alleen van de Beste

Onze Lean Consultants worden zeer gewaardeerd door diverse bedrijven. Niet alleen omdat ze ruime ervaring hebben, maar ook omdat ze academisch geschoold zijn. Door hun deelname aan onderzoek en publicaties in onder meer het toonaangevende wetenschappelijke TQM-tijdschrift behoren onze Lean Consultants tot de absolute top in de markt.

Academisch Wetenschappelijk Gericht Leren

Onze Master Black Belt Willem Salentijn leidt als onderzoeker samen met de Vrije Universiteit en Heriot-Watt Universiteit een longitudinaal onderzoek naar de factoren in Lean Six Sigma die succes voorspellen in het Westen. Deze inzichten passen wij toe in onze opleidingen. Er zijn veel boeken over Lean, maar vooral uit populaire managementliteratuur geschreven door consultants. 5ST3PS is het enige lean management instituut dat wetenschappelijk onderzoek financiert. Hiermee loopt 5ST3PS voor op de rest in de markt.

Wanneer je een opleiding volgt bij 5ST3PS, dan kan jij:

Bouw efficiënte en productieve processen die uw organisatie zullen transformeren
Neem slimme beslissingen op basis van data en resultaten
Cultiveer een cultuur van verandering in uw organisatie die nieuw gedrag stimuleert

Onze Lean Consultancies

Laat jezelf adviseren door onze specialisten voor jouw bedrijf en optimaliseer jouw bedrijfsprocessen en school jouw werknemers bij voor een betaalbaar bedrag!

De Lean Green Belt (LGB) leert met Lean een proces in kaart te brengen, te analyseren en te diagnosticeren. De LGB bepaalt vervolgens wat het afval is, hoe het te elimineren en vervolgens het proces zo in te richten dat er geen afval meer ontstaat of mensen overbelast raken of dat er vanzelf knelpunten of knelpunten ontstaan.

Een Lean Black Belt (LBB) behandelt complexere problemen. Een probleem wordt complexer als er meerdere afdelingen of processen bij betrokken zijn. LBB leert het overzicht te bewaren in complexe omgevingen of omgevingen waar meerdere vraagstukken spelen en effect te hebben met de Black Belt tools en technieken.

De Lean Six Sigma Green Belt (LSSGB) leert hetzelfde als de LGB maar meer. De LSSGB leert je hoe je na het toepassen van Lean de factoren in het proces kunt vinden die leiden tot extra werk, fouten, corrigerende acties, nabewerkingen, defecten, defecten, afkeuring, klachten enzovoort. Met Six Sigma isoleer je de echte oorzaken en kun je ze wegnemen. Na verwijdering zorg je ervoor dat de werkplek ervoor kan zorgen dat de grondoorzaken niet terugkeren.

Een Lean Six Sigma Black Belt zorgt ervoor dat de kwaliteit stijgt, terwijl de kosten dalen. Organisaties die met Lean Six Sigma werken, realiseren doorgaans snel een kostenbesparing van minimaal 10%.

Wilt u meer weten over onze cursussen

Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur

Brochure downloaden

Brochure downloaden