Certificering

Wij zijn volledig geaccrediteerd voor Lean (LCS) en Six Sigma (CSSC). De examens worden afgenomen door het ILSSI. Als je slaagt voor het examen ontvang je een internationaal erkend certificaat. Dit certificaat wordt geregistreerd in de internationale database van ILSSI.

Lees verder voor meer informatie over de accreditaties en kwaliteit van onze opleidingen. Naast theoriecertificering doen we ook aan praktijkcertificering.

Theoriecertificering

International Lean Six Sigma Institute (iLLSi)

Het International Lean Six Sigma Institute (iLSSi) is een onafhankelijk certificeringsinstituut voor Lean Six Sigma. Daarnaast verzorgt iLSSi samen met leidende wetenschappers zoals Professor Jiju Antony conferenties voor de verdere ontwikkeling van het vakgebied.

Cursisten bij 5ST3PS doen examen bij iLSSi en worden in hun database opgenomen. Op deze manier heb je als cursist de zekerheid dat een onafhankelijke derde partij de examinering en certificering doet. De certificaten van iLSSi zijn internationaal erkend.

 

ILSSI logo

Council for Six Sigma Certification (CSSC)

Wij zijn volledig geaccrediteerd voor Six Sigma (CSSC). De Council for Six Sigma Certification biedt een officiële standaard voor Six Sigma, vergelijkbaar met LCS voor Lean. Het CSSC bestaat sinds 2005 en accrediteert wereldwijd verschillende organisaties.

 

CSSC accreditering

Lean Competency System (LCS)

Wij zijn volledig geaccrediteerd voor Lean zoals je kunt zien op de website van het LCS. Het LCS bestaat sinds 2005 en is een internationaal erkende organisatie die een universele standaard biedt voor Lean.

accreditering LCS

Praktijkcertificering

Ook voor praktijkcertificering ben je bij ons aan het juiste adres. Met praktijkcertificering kan je aantonen dat je een project met hulp van Lean (Six Sigma) hebt verbeterd. Een project moet een voldoende moeilijkheidsgraad hebben. Green Belts moeten één opdracht succesvol afronden; Black Belts moeten twee opdrachten succesvol afronden.

Wij helpen jou om het juiste project te kiezen, goede bewijsstukken aan te leveren en om jouw project goed te starten. Daarnaast krijg je toegang tot onze helpdesk en online ondersteuning. Bovendien krijg je 4 uur of 8 uur coaching door een ervaren Master Black Belt (afhankelijk van het gekozen pakket).

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@5st3ps.nl. Voor meer informatie kunt u op de chat linksonder klikken.

Volg ons op LinkedIn

Volgen