Search
Close this search box.

Partners

Partners

5ST3PS heeft al een aantal jaren meerdere partners om onze studenten het beste onderwijs te bieden, op de hoogte te blijven en baanbrekend leermateriaal naar onze cursussen te brengen. Onze partners zijn pioniers en leiders op het gebied van

Onderwijsinstellingen waar wij mee samenwerken

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam is one of the leading research-orientated universities of in The Netherlands in the field of academic research. Our Managing Partner and Head of Education, Willem Salentijn is one of the academic teachers at this university and publishes all his scientific journal articles through this university.

De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool is a university of applied sciences based in The Hague. This university is more practically orientated and our Managing Partner and Head of Education, Willem Salentijn is one of the senior lecturers within the university that assesses senior students in whether they have successfully fulfilled their thesis.

Onze technologie bij 5ST3PS

5ST3PS werkt samen met meerdere technologiepartners die het mogelijk maken voor 5ST3PS om een van de toonaangevende Lean Six Sigma-trainingsbedrijven in Nederland te zijn. 5ST3PS biedt een meeslepende e-learningervaring en het e-learningplatform van 5ST3PS is een samenwerking tussen het bedrijf en de e-learningplatformspecialist: EasyGenerator.

Easygenerator

Easygenerator is een bekroonde e-learning auteurstool die het ontwikkelingsproces van leren binnen uw organisatie vereenvoudigt en versnelt. Ze leveren software aan meer dan 50.000 gebruikers in meer dan 150 landen, waaronder grote bedrijven zoals Kellogg's, T-Mobile en Walmart. Hun cloudgebaseerde auteurstool stelt vakdeskundigen in staat om hun kennis te delen in de vorm van interactieve e-learning content. Met een gebruiksvriendelijke interface en gepersonaliseerde ondersteuningsdiensten maakt EasyGenerator het voor iedereen gemakkelijk om boeiende online cursussen en bronnen te creëren.

Minitab

Minitab helpt bedrijven en instellingen om trends te ontdekken, problemen op te lossen en waardevolle inzichten te verkrijgen in data door een uitgebreide en eersteklas suite van statistische analyse- en procesverbeteringstools te leveren. Gecombineerd met een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid maakt Minitab het eenvoudiger dan ooit om diepgaande inzichten uit data te halen.

Al bijna 50 jaar helpt Minitab organisaties om kosten te beheersen, de kwaliteit te verbeteren, klanttevredenheid te verhogen en effectiviteit te vergroten door middel van haar eigen oplossingen. Duizenden bedrijven en instellingen wereldwijd gebruiken Minitab® Statistical Software, Minitab Connect®, Real-Time SPC Powered by Minitab®, Salford Predictive Modeler®, Minitab Workspace®, Minitab Engage en Quality Trainer® om zwakke punten en kansen in hun processen te ontdekken en aan te pakken. Minitab Solutions Analytics is de exclusieve geïntegreerde aanpak van Minitab voor het leveren van software en diensten die organisaties in staat stellen betere beslissingen te nemen die zakelijke uitmuntendheid bevorderen.

SigmaXL

Opgericht in 1998, is SigmaXL Inc. een toonaangevende aanbieder van gebruiksvriendelijke Excel Add-ins voor Lean Six Sigma grafische en statistische tools en Monte Carlo-simulatie. SigmaXL heeft meer dan 100.000 gebruikers in meer dan 180 landen. Klanten zijn marktleiders zoals DHL, FedEx, Hanes, Motorola, NASA, Shell, Sonoco, Southwest Airlines en Tyson Foods. SigmaXL-software wordt ook gebruikt door tal van hogescholen, universiteiten en overheidsinstanties. Hun vlaggenschipproduct, SigmaXL®, is vanaf de basis ontworpen om een kosteneffectief, krachtig maar eenvoudig te gebruiken instrument te zijn waarmee gebruikers hun service-, transactie- en productieprocessen kunnen meten, analyseren, verbeteren en beheersen. Als invoegtoepassing voor het al bekende Microsoft Excel is SigmaXL® ideaal voor Lean Six Sigma-training en toepassing, of voor gebruik in een statistiekcursus op de universiteit.

Onze geprefereerde academische boekuitgeverij

5ST3PS publiceert om de zoveel tijd een nieuw academisch boek over Lean Six Sigma en de methodologieën ervan, genaamd “Lean Six Sigma voor hoger onderwijs”. Verschillende universiteiten in Nederland hebben dit boek als lesmateriaal voor hun lessen gekozen, en er wordt gewerkt aan een internationale Engelse versie die binnenkort wordt gepubliceerd.

Noordhoff

Noordhoff is de ideale kennispartner voor Nederland: een land dat graag wil leren. Noordhoffs liefde voor leren betekent dat Noordhoff nu meer dan 2 miljoen mensen helpt om elke dag het beste uit zichzelf te halen. En ze ontdekken elke dag meer over hoe ze nog beter kunnen leren. Met slimme methoden en persoonlijke aandacht. Met actueel lesmateriaal en nieuwe technologie. En natuurlijk met de kennis van vandaag, samen met een constante nieuwsgierigheid naar de leer mogelijkheden van morgen.

5ST3PS op televisie

5ST3PS was te zien in het televisieprogramma “De Barometer Plus”, waarin Thought Leader en Master Black Belt van 5ST3PS Willem Salentijn uitlegt wat we doen. Hier kunt u een Value Stream Map-sessie en de dagstart van ons team bekijken. Verder legt een klant uit wat de impact van 5ST3PS is, en hoe wij binnen 3 dagen het verschil maken.

Wilt u meer weten over onze cursussen

Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur

Brochure downloaden

Brochure downloaden