Partners

Op deze pagina vind je een overzicht van onze partners. We werken zowel met wetenschappelijke partners als met zakelijke partners samen. Wil je ook samenwerken met 5ST3PS? Neem dan contact met ons op.

Strategische partners

International Lean Six Sigma Institute (iLSSi)

Het International Lean Six Sigma Institute (iLSSi) is een onafhankelijk instituut voor Lean Six Sigma. Professor Jiju Antony, de belangrijkste auteur en onderzoeker voor Lean Six Sigma, is aan dit instituut verbonden. iLSSi is een onafhankelijk certificeringsinstituut en verzorgt conferenties voor de verdere ontwikkeling van het vakgebied samen met Heriot Watt University. Cursisten bij 5ST3PS doen examen bij iLSSi en worden in hun database opgenomen. Op deze manier heb je als cursist de zekerheid dat een onafhankelijke derde partij de examinering en certificering doet. De certificaten van iLSSi zijn internationaal erkend.

ILLSI logo

SigmaXL

SigmaXL is een leidende leverancier van gebruiksvriendelijke Excel Add-ins voor statische en grafische tools en Monte Carlo simulaties op het gebied van Lean Six Sigma. SigmaXL heeft meer dan 100,000 gebruikers in meer dan 180 landen.

Zakelijke partners

Utrecht Business School

Samen met Utrecht Business School (UBS) hebben we een aantal HBO-cursussen en Post Academische Opleidingen ontwikkeld. UBS deelt onze visie dat mensen zich altijd kunnen blijven ontwikkelen. Het is mooi om te zien hoe managers en professionals bij UBS naast hun werk nog blijven leren.

UBS logo
Noordhoff

Noordhoff

Noordhoff is de uitgever van het boek “Lean Six Sigma voor het hogere onderwijs”. Dit boek is geschreven door Willem Salentijn, Master Black Belt en oprichter van 5ST3PS. In het boek worden Lean en Six Sigma eenvoudig uitgelegd. Dit boek wordt veelvuldig gebruikt in het hoger onderwijs. Uiteraard was dat niet mogelijk geweest zonder Noordhoff.

Volg ons op LinkedIn

Volgen

Neem contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk. U kunt ook bellen naar 010-8468990.

5ST3PS garandeert dat persoonlijke informatie die u verstrekt strikt vertrouwelijk wordt behandeld en niet aan derden zal worden verstrekt.