E-Learning – Lean Black belt

Black belt al voor € 1000,- (basic)

 

Volledige Nederlandstalige e-learning (basic)

LEER IN JOUW EIGEN TEMPO WANNEER HET JOU UITKOMT

Ondersteuning van een ervaren Master Black Belt (premium)

Volledige cursus met twee Virtual Classrooms voor
€1499,- (premium)

 

Volg deze online cursus om een Lean Black Belt specialist te worden. Je leert door middel van een e-learning om meer kwaliteit te leveren voor de klant. Via het Lean model los jij productieproblemen gestructureerd en efficiënt op! Als Lean Black Belt houd je van ontwikkeling en het perfectioneren van processen.

Je kunt er ook voor kiezen om een premium e-learning aan te schaffen. Dan krijg je ook nog een ervaren Master Black Belt als persoonlijke coach. Jouw persoonlijke coach is per mail en telefoon bereikbaar voor vragen. Bovendien volg je bij de premium e-learning twee Virtual Classrooms (online trainingen) waarin de stof en een praktijkcasus worden behandeld. Dit gebeurt in kleine groepen, zodat er veel interactie is. Dit zorgt voor een effectievere manier van leren.

LEAN BLACK BELT BIJ 5ST3PS

Wanneer je de Lean Black Belt e-learning bij 5ST3PS volgt, profiteer je van de onderstaande voordelen:

Gespecialiseerde opleiding met de hoogste score van Nederland. (9,8 over 500+ reviews)

Aan het eind van de cursus ben je een erkend Lean Black Belt professional

Pas wat je geleerd hebt gelijk toe in de praktijk

Praktisch ingedeeld, gebaseerd op echte cases

5ST3PS is CRKBO & NRTO geaccrediteerd.

Naast de e-learning ook persoonlijk contact met de Master Black Belt

Kleine groepen voor efficiënte communicatie

Voor slechts € 1000,- een Lean Black Belt worden

Kies zelf het tijdstip waarop je examen wilt afleggen

WAT DOET EEN LEAN BLACK BELT?

Organisaties moeten steeds beter en steeds sneller inspelen op veranderingen terwijl ze kosten laag moeten houden. Lean zorgt ervoor dat organisaties sneller kunnen inspelen op een veranderende markt. De Lean Black Belt is in staat problemen op te lossen, besparingen te realiseren en de mensen te betrekken. De Lean Black Belt kan hoge kostenbesparingen realiseren terwijl de kwaliteit omhoog gaat. Organisaties die werken met Lean realiseren snel kosten besparingen van minimaal 10%. De Lean Black Belt is de projectmanager van deze veranderingen. De Lean Black Belt is de specialist om snel resultaten te boeken.

WAT LEER JE ALLEMAAL?

 • Je leert hoe je verspillingen wegneemt met Lean
 • Je leert hoe je een proces inricht dat tegen de laagste kosten en de hoogste kwaliteit presteert
 • Je leert hoe je grondoorzaken voor problemen vindt en wegneemt
 • Je leert de geheimen van Toyota en Lean Management
 • Je leert hoe je inspeelt op veranderingen zonder dat het proces eronder lijdt
 • Je leert projectmatig problemen op te lossen met resultaat
 • Je leert hoe een cultuur van continu verbeteren neerzet

WAAROM 5ST3PS?

De opleiding van 5ST3PS is praktijkgericht en bereidt je voor op het gecertificeerde examen, geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS), de wereldwijde kwaliteitsnorm voor Lean. Onze colleges zijn interactief en gericht op het verwerven van praktische vaardigheden. En dat werpt zijn vruchten af: 5ST3PS is namelijk verkozen tot beste kwaliteit & project management opleider van Nederland 2019. De opleidingen zijn ontworpen door Willem Salentijn, auteur van het boek Lean Six Sigma van Noordhoff Uitgevers. Dit boek wordt gebruikt in het hoger onderwijs. Onze opleidingen zijn hoog gewaardeerd (9,8) en kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk een greep uit de cases die we hebben voltooid voor bedrijven in diverse branches.

BASIC E-LEARNING

 • Lesstof die jou voorbereidt op het geaccrediteerde examen;
 • Oefenvragen die jou voorbereiden op het geaccrediteerde examen;
 • Online ondersteuning;
 • Examen zit in de prijs inbegrepen;
 • Internationaal erkend certificaat, indien je slaagt.

PREMIUM E-LEARNING

 • Lesstof die jou voorbereidt op het geaccrediteerde examen;
 • Oefenvragen die jou voorbereiden op het geaccrediteerde examen;
 • Online ondersteuning;
 • Examen zit in de prijs inbegrepen;
 • Internationaal erkend certificaat, indien je slaagt;
 • Een persoonlijke coach die bereikbaar is voor vragen;
 • De Virtual Classroom waarin je aan de slag gaat met een echte casus

INSCHRIJVEN VOOR DE LEAN BLACK BELT E-LEARNING

Een Lean Black Belt professional word je al vanaf € 1.000,-. Voor dit bedrag krijg je toegang tot al ons cursusmateriaal, de e-learning en een examen. Als je slaagt, ontvang je ook een internationaal erkend certificaat. Tijdens de basic e-learning leer jij om een Lean Black Belt te worden en de bewezen Lean methode toe te passen. Een investering die je veel profijt zal opleveren gedurende je carrière.

De premium e-learning kost in totaal € 1.499,-. Dit bedrag omvat alle functies van de basic e-learning plus drie Virtual Classrooms en een persoonlijke coach. De Virtual Classrooms zijn online trainingen verzorgd door een Master Black Belt. Tijdens de Virtual Classrooms wordt de stof besproken en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarnaast is de Master Black Belt ook jouw persoonlijke coach en als zodanig bereikbaar voor vragen. Bij de premium e-learning weet je dus zeker dat jij de stof volledig doorgrondt en dat je optimaal voorbereid bent op het examen.

U kunt uw voorkeur aangeven op het inschrijfformulier.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE LEAN BLACK BELT E-LEARNING

 

  • Voor wie is de e-learning geschikt?

  • Onze cursus is geschikt voor iedere werknemer of werkgever die zijn bedrijfsprocessen wil verbeteren. Voor iedereen die een positief effect op klanttevredenheid, medewerkersbetrokkenheid en winst wil realiseren. Er zijn geen toelatingseisen, iedereen kan zich inschrijven. Wees je er echter wel bewust van dat de cursus een hbo-niveau insteek heeft en ook daadwerkelijk op het hbo wordt toegepast.

 

  • Is 5ST3PS een geaccrediteerde organisatie?

   Jazeker, de opleiding van 5ST3PS is geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS), dé wereldwijde kwaliteitsnorm voor Lean.

   De examens worden afgenomen door International Lean Six Sigma Institute (iLSSi). We nemen dus niet zelf examens af wat de meeste aanbieders wel doen. Hierdoor weet je dat je een echt certificaat krijgt. Als je geslaagd bent, kan je dus officieel aan de slag als Lean Black Belt professional.

 

  • Wat is het verschil tussen Lean Black Belt en Lean Six Sigma Black Belt?

   Met Lean leer je om problemen op te lossen en op een duurzame wijze weg te nemen. Door “verspillingen” te elimineren hou je alleen nog waardevolle taken over. De klant staat altijd centraal en het wegnemen van de “verspillingen” zorgt er dus voor dat er alleen nog waardevolle taken overblijven. Dit zorgt voor toegevoegde waarde voor de klant. Lean is een vrij toegankelijke manier van processen verbeteren en is meer gebaseerd op snelheid verhogen.

   Six Sigma heeft dezelfde doelstelling, maar gaat op een andere manier te werk. Bij Six Sigma is de toepassing meer kwaliteitsgericht. Deze methode is gericht op statistische gegevens om zo een constante output te realiseren. Hiervoor moet eerst data worden verzameld. Op basis van data wordt gekeken welke verbeteringen nodig zijn om negatieve taken of resultaten te elimineren. Je vindt een visuele uitleg op de pagina Lean Six Sigma opleidingen.

 

  • Hoe ziet het examen voor de Lean Black Belt eruit?

   Met het examen testen we of je klaar bent om een Lean Black Belt specialist te worden. Cursisten krijgen een voucher voor het afnemen van het internationaal erkende Lean Black Belt examen. Dit examen wordt gefaciliteerd door International Lean Six Sigma Institute, gelieerd aan Heriot-Watt University met als Executive Consultant Professor Jiju Antony, wereldwijd de meest geciteerde wetenschapper voor Lean Six Sigma. Dit examen is in lijn met de Body of Knowledge van de Council for Six Sigma certification en Lean Competency System level 1c.

Volg ons op LinkedIn

Volgen