Search
Close this search box.

Beste Opleider Van
Nederland

Beste Opleider Van Nederland

CEREMONIE VAN SPRINGEST

Springest organiseert jaarlijks de “De Beste Opleider van Nederland” ceremonie en dat is ieder jaar opnieuw een moment van vreugde voor veel bedrijven. Zoals je kunt zien, is 5ST3PS in 2017 eerder verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Tevens waren we de Runner-up voor deze titel in 2018. In 2019, 2020 en 2021 zijn we wederom verkozen tot beste opleider van Nederland

 

“De Beste Opleider van Nederland” is een titel waar veel cursusbureaus ieder jaar opnieuw voor strijden. 5ST3PS heeft dit jaar wederom deze titel kunnen bemachtigen. De prijs representeert de beoordelingen van de cursisten en betekent dan ook veel voor een bedrijf. Vandaar dat het voor ons een belangrijke prijs is. Deze prijs is voor ons een bevestiging dat we voor jullie een waardevolle tijd hebben kunnen creëren.

 

Met meer dan 7300 participanten die aangemeld zijn bij Springest, is het al een enorme prestatie om genomineerd te mogen worden en plaats te nemen in de zaal. Om dan vervolgens ook nog die titel in de wacht te mogen slepen is geweldig. Dit jaar hebben wij het wederom voor elkaar. Niet alleen hebben we dit jaar de titel voor “De Beste Opleider van Nederland 2019 voor Kwaliteitsmanagement” wederom weten te bemachtigen, ook is onze Master Black Belt –  Willem Salentijn – verkozen tot “Beste Trainer van Nederland 2019”.

5ST3PS AWARDS!

TOM ROOS – ROOS GROEP

“Met veel plezier heb ik de Lean Six Sigma Black Belt opleiding gevolgd bij 5ST3PS. Willem is een bevlogen en inspirerende docent die je aan het denken zet. Tijdens de trainingen ga je actief aan de slag met echte casussen waardoor je de stof leert toe te passen.

 

Na de opleiding heb ik samen met Willem Lean en Six Sigma toegepast op mijn bedrijf. Dankzij Lean en Six Sigma de kans op faalkosten geminimaliseerd. Faalkosten in de bouw ontstaan vaak door miscommunicatie, wat direct in het bedrijfsresultaat zichtbaar is. Door te werken aan een meer gestructureerde werkwijze en het opstellen van duidelijke communicatielijnen is dit aanzienlijk verbeterd.

 

Ik kan de opleiding en advisering van 5ST3PS aan iedereen aanraden. De docent is enthousiast, vakkundig en vriendelijk!”

Lees meer reviews over waarom 5ST3PS al sinds 2017 behoort tot de beste opleiders van Nederland en zich nu dé beste opleider mag noemen voor Lean Six Sigma opleidingen.

BLIJVENDE ONTWIKKELING

Met behulp van een opleiding van 5ST3PS ontwikkel jij tot dé specialist in het verbeteren van processen binnen je bedrijf. We begeleiden al jaren bedrijven met het transformeren naar een nieuwe werkwijze. Onze doelen zijn gericht op efficiëntie, het kweken van nieuw gedrag en het leren van acceptatie van verandering in werkwijzen. Bekijk hier een greep uit onze cases die we de afgelopen jaren met succes hebben mogen behandelen. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt bereiken binnen je eigen bedrijf of organisatie? Ervaar onze opleidingen en realiseer doorbrekende veranderingen:

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Brochure downloaden

Brochure downloaden