Beste opleider van Nederland

Ceremonie van Springest

Springest organiseert jaarlijks de “De Beste Opleider van Nederland” ceremonie en dat is ieder jaar opnieuw een moment van vreugde voor veel bedrijven. Zoals je kunt zien, is 5ST3PS in 2017 eerder verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Tevens waren we de Runner-up voor deze titel in 2018. Dit jaar werd het evenement georganiseerd bij het Postillion hotel in Bunnik en waren wij genomineerd voor meerdere titels.

“De Beste Opleider van Nederland” is een titel waar veel cursusbureaus ieder jaar opnieuw voor strijden. 5ST3PS heeft dit jaar wederom deze titel kunnen bemachtigen. De prijs representeert de beoordelingen van de cursisten en betekent dan ook veel voor een bedrijf. Vandaar dat het voor ons een belangrijke prijs is. Deze prijs is voor ons een bevestiging dat we voor jullie een waardevolle tijd hebben kunnen creëren.

Met meer dan 7300 participanten die aangemeld zijn bij Springest, is het al een enorme prestatie om genomineerd te mogen worden en plaats te nemen in de zaal. Om dan vervolgens ook nog die titel in de wacht te mogen slepen is geweldig. Dit jaar hebben wij het wederom voor elkaar. Niet alleen hebben we dit jaar de titel voor “De Beste Opleider van Nederland 2019 voor Kwaliteitsmanagement” wederom weten te bemachtigen, ook is onze Master Black Belt –  Willem Salentijn – verkozen tot “Beste Trainer van Nederland 2019”.

5ST3PS AWARDS!

Beste Kwaliteit & Project Management Opleider van Nederland 2019
Beste (Opleiding) Trainer van Nederland 2019 (Willem Salentijn)
Runner-up Kwaliteit & Project Management Trainer van Nederland 2018
Beste Nieuwe Opleider van Nederland 2017
 
 
 
1
1

Wat onze cursisten zeggen over 5ST3PS

“De bevlogenheid, kennis en passie voor de materie van Lean Six Sigma is groot! Geen PowerPoints, maar praktisch aan de slag in kleine groep om echt gevoel te krijgen bij de theorie. ”

“Er wordt gewerkt in kleine groepjes, met veel ruimte voor individuele vragen en maatwerk. Er wordt gebruik gemaakt van heldere praktijkvoorbeelden. De locatie en overige faciliteiten zijn prima.
De trainer kan de theorie goed overbrengen en weet van taaie theorie steeds weer iets leuks te maken.”

“Een waardevolle live ervaring van het proces en de procesverbetering. Laat de theorie in de praktijk zien. Direct toepasbaar en levert snel waarde op voor de organisatie. Ook theorie wordt niet geschuwd, maar wel altijd in samenhang met de praktijktoepassing. Blijft goed hangen.”

“Geen PowerPoint, maar een manier van werken die je gelijk in de praktijk kan uitvoeren. De manier van lesgeven is enorm inspirerend en de uren vliegen voorbij.”

“Een docent met veel praktijkervaring is, mijns inziens, essentieel voor succes in dit vakgebied. Daarnaast maken effectieve lessen en een effectieve opleidingsindeling het veel makkelijker om de theorie in je op te nemen. Beide waren bij deze opleiding van toepassing. ”

“Ik heb de nodige trainingen en opleidingen mogen volgen bij veel verschillende opleiders. De LSS Black Belt training bij 5ST3PS was er, naar mijn mening, eentje van “de buitencategorie”.

”De Lean Six Sigma Green Belt training is heel interessant. Door middel van een casus die iedere week verder wordt uitgebouwd en door gebruik van praktijkvoorbeelden uit de trainingsgroep, krijg je een goed begrip van de theorie en de werking in de praktijk.”

“Deze cursus is heel interessant en dus echt een aanrader! Binnen een korte tijd leer je enorm veel over procesverbetering. De theorie wordt helder uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden en door middel van oefeningen tijdens de les. Dat maakt deze cursus heel interactief! Bovendien werd er ook tijd besteed aan jouw situatie en de zaken waar jij tegenaan loopt binnen je organisatie.”

Lees meer gebruikerservaringen over waarom 5ST3PS als 3 jaar op rij behoort tot de beste opleiders van Nederland en zich nu dé beste opleider mag noemen voor Lean Six Sigma opleidingen.

De opleidingen van 5ST3PS

Met behulp van een opleiding van 5ST3PS ontwikkel jij tot dé specialist in het verbeteren van processen binnen je bedrijf. We begeleiden al jaren bedrijven met het transformeren naar een nieuwe werkwijze. Onze doelen zijn gericht op efficiëntie, het kweken van nieuw gedrag en het leren van acceptatie van verandering in werkwijzen. Bekijk een greep cases die we de afgelopen jaren met succes hebben mogen behandelen.

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt bereiken binnen je eigen bedrijf of organisatie? Ervaar onze opleidingen en realiseer doorbrekende veranderingen:

Lean Six Sigma Green Belt

Organisaties die werken met Lean Six Sigma realiseren snel kosten besparingen van minimaal 10%. De Lean Six Sigma Green Belt is de projectleider van…

Lean Six Sigma Black Belt

In 10 dagen word je opgeleid voor de Lean Six Sigma Black Belt en leer je alle tools die Lean en Six Sigma je te bieden hebben. De lessen…

Summerschool Lean Six Sigma

In de Green Belt Summerschool leer je in 5 dagen structureel te verbeteren met gegarandeerd resultaat. Dit leer je aan de hand van Lean en Six Sigma…

Lean Green Belt

De Lean Green Belt is in staat problemen op te lossen, besparingen te realiseren en de mensen te betrekken. De Lean Green Belt verbetert processen, lost problemen op…

Lean Black Belt

De Lean Black Belt is in staat problemen op te lossen, besparingen te realiseren en de mensen te betrekken. De Lean Black Belt kan hoge kostenbesparingen realiseren..

Scrum Master

Wil je leren wat het werken als Scrum Master inhoudt en wil je je met maximaal resultaat en minimale inspanning certificeren voor Professional Scrum Master (PSM)?

Product Owner

Wil je leren wat het werken als Product Owner inhoudt en wil je je met maximaal resultaat en minimale inspanning certificeren voor Professional Scrum Product Owner (PSPO)?

Blijvende ontwikkeling in 2020

Wij leren niet alleen onze cursisten te denken in het kader van continue verbetering, maar uiteraard zijn wij ook iedere keer bezig met manieren om ons eigen bedrijf te verbeteren. Voor alle cursisten die bij ons een review hebben achter gelaten, enorm bedankt. Het is fijn om te weten dat wij voor jullie een positieve ervaring hebben kunnen creëren. Wij horen dan ook graag in de toekomst hoe jullie alle kennis en vaardigheden hebben toegepast in de praktijk. Het gaat immers niet om het certificaat wat je hebt gehaald, maar het gaat erom wat je ermee doet. Voor iedereen die met ons mee hebben mogen genieten op LinkedIn, hartelijk dank voor alle felicitaties. We zijn enorm trots op deze prestatie en alle reviews op Springest waren voor ons een mooie terugblik op dit bijzondere jaar. Nu is het de taak aan ons om het in 2020 nog beter te doen en wij kijken hier enorm naar uit.

Volg ons op LinkedIn

Volgen

Neem contact met ons op

U kunt ook bellen naar:

010 – 846 89 90

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij de eerste 20 modellen van het boek Modellen voor Agile werken ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Subscribe

*

indicates required

 

Voornaam

*

 

Achternaam

*

 

E-mailadres

*

 

Telefoonnummer

*