Beste opleider van Nederland

 

Ceremonie van Springest

Springest organiseert jaarlijks de “De Beste Opleider van Nederland” ceremonie en dat is ieder jaar opnieuw een moment van vreugde voor veel bedrijven. Zoals je kunt zien, is 5ST3PS in 2017 eerder verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Tevens waren we de Runner-up voor deze titel in 2018. In 2019, 2020 en 2021 zijn we wederom verkozen tot beste opleider van Nederland

“De Beste Opleider van Nederland” is een titel waar veel cursusbureaus ieder jaar opnieuw voor strijden. 5ST3PS heeft dit jaar wederom deze titel kunnen bemachtigen. De prijs representeert de beoordelingen van de cursisten en betekent dan ook veel voor een bedrijf. Vandaar dat het voor ons een belangrijke prijs is. Deze prijs is voor ons een bevestiging dat we voor jullie een waardevolle tijd hebben kunnen creëren.

Met meer dan 7300 participanten die aangemeld zijn bij Springest, is het al een enorme prestatie om genomineerd te mogen worden en plaats te nemen in de zaal. Om dan vervolgens ook nog die titel in de wacht te mogen slepen is geweldig. Dit jaar hebben wij het wederom voor elkaar. Niet alleen hebben we dit jaar de titel voor “De Beste Opleider van Nederland 2019 voor Kwaliteitsmanagement” wederom weten te bemachtigen, ook is onze Master Black Belt –  Willem Salentijn – verkozen tot “Beste Trainer van Nederland 2019”.

5ST3PS AWARDS!

  • Beste Opleider van Nederland Kwaliteit en Projectmanagement 2020, 2019 en 2018
  • Beste Nieuwe Opleider van Nederland 2017
  • Beste Trainer van Nederland Willem Salentijn 2019
  • Runner-Up Beste Grote Opleider van Nederland 2019
 
 
 
1
1

Wat onze cursisten zeggen over 5ST3PS

Tom Roos – Roos Groep

“Met veel plezier heb ik de Lean Six Sigma Black Belt opleiding gevolgd bij 5ST3PS. Willem is een bevlogen en inspirerende docent die je aan het denken zet. Tijdens de trainingen ga je actief aan de slag met echte casussen waardoor je de stof leert toe te passen.

Na de opleiding heb ik samen met Willem Lean en Six Sigma toegepast op mijn bedrijf. Dankzij Lean en Six Sigma de kans op faalkosten geminimaliseerd. Faalkosten in de bouw ontstaan vaak door miscommunicatie, wat direct in het bedrijfsresultaat zichtbaar is. Door te werken aan een meer gestructureerde werkwijze en het opstellen van duidelijke communicatielijnen is dit aanzienlijk verbeterd.

Ik kan de opleiding en advisering van 5ST3PS aan iedereen aanraden. De docent is enthousiast, vakkundig en vriendelijk!”

Lees meer reviews over waarom 5ST3PS al sinds 2017 behoort tot de beste opleiders van Nederland en zich nu dé beste opleider mag noemen voor Lean Six Sigma opleidingen.

Blijvende ontwikkeling

Wij leren niet alleen onze cursisten te denken in het kader van continue verbetering, maar uiteraard zijn wij ook iedere keer bezig met manieren om ons eigen bedrijf te verbeteren. Voor alle cursisten die bij ons een review hebben achter gelaten, enorm bedankt. Het is fijn om te weten dat wij voor jullie een positieve ervaring hebben kunnen creëren. Wij horen dan ook graag in de toekomst hoe jullie alle kennis en vaardigheden hebben toegepast in de praktijk. Het gaat immers niet om het certificaat wat je hebt gehaald, maar het gaat erom wat je ermee doet.

Voor iedereen die met ons mee hebben mogen genieten op LinkedIn, hartelijk dank voor alle felicitaties. We zijn enorm trots op deze prestatie en alle reviews op Springest waren voor ons een mooie terugblik op dit bijzondere jaar. Nu is het de taak aan ons om het in 2022 nog beter te doen en wij kijken hier enorm naar uit.

De opleidingen van 5ST3PS

Met behulp van een opleiding van 5ST3PS ontwikkel jij tot dé specialist in het verbeteren van processen binnen je bedrijf. We begeleiden al jaren bedrijven met het transformeren naar een nieuwe werkwijze. Onze doelen zijn gericht op efficiëntie, het kweken van nieuw gedrag en het leren van acceptatie van verandering in werkwijzen. Bekijk hier een greep uit onze cases die we de afgelopen jaren met succes hebben mogen behandelen.

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt bereiken binnen je eigen bedrijf of organisatie? Ervaar onze opleidingen en realiseer doorbrekende veranderingen:

Lean Six Sigma Green Belt

Organisaties die werken met Lean Six Sigma realiseren snel kosten besparingen van minimaal 10%. De Lean Six Sigma Green Belt is de projectleider van…

Lean Six Sigma Black Belt

In 10 dagen word je opgeleid voor de Lean Six Sigma Black Belt en leer je alle tools die Lean en Six Sigma je te bieden hebben. De lessen…

Summerschool Lean Six Sigma

In de Green Belt Summerschool leer je in 5 dagen structureel te verbeteren met gegarandeerd resultaat. Dit leer je aan de hand van Lean en Six Sigma…

Lean Green Belt

De Lean Green Belt is in staat problemen op te lossen, besparingen te realiseren en de mensen te betrekken. De Lean Green Belt verbetert processen, lost problemen op…

Lean Black Belt

De Lean Black Belt is in staat problemen op te lossen, besparingen te realiseren en de mensen te betrekken. De Lean Black Belt kan hoge kostenbesparingen realiseren..

Scrum Master

Wil je leren wat het werken als Scrum Master inhoudt en wil je je met maximaal resultaat en minimale inspanning certificeren voor Professional Scrum Master (PSM)?

Product Owner

Wil je leren wat het werken als Product Owner inhoudt en wil je je met maximaal resultaat en minimale inspanning certificeren voor Professional Scrum Product Owner (PSPO)?

Volg ons op LinkedIn

Volgen

Neem contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk. U kunt ook bellen naar 010-8468990.

5ST3PS garandeert dat persoonlijke informatie die u verstrekt strikt vertrouwelijk wordt behandeld en niet aan derden zal worden verstrekt.