Search
Close this search box.

klantervaringen

klantervaringen

Bij 5ST3PS begrijpen we de onschatbare inzichten die deelnemers brengen naar onze opleidingen. Jouw ervaringen vormen de kern van wat wij doen als 5ST3PS. Klantrecensies zijn niet alleen getuigenissen; ze getuigen van de impact die onze cursussen hebben op individuen en organisaties.

Jouw feedback voedt onze toewijding aan voortdurende verbetering, zorgt ervoor dat de reis van iedere deelnemer niets minder dan uitzonderlijk is. Wij geloven in transparantie, en daarom moedigen we je aan om de openhartige customer reviews te verkennen die door onze deelnemers zijn gedeeld op de pagina “ervaringen met 5ST3PS”. Jouw feedback, weerklinkt via onafhankelijke platforms zoals Springest, en zijn het kompas wat ons naar excellentie leidt. Zie hieronder de volgende zes ervaringen met 5ST3PS van klanten die meerdere opleidingen hebben gevolgd.

Iedereen heeft verbeterkracht

“No-nonsense is de opleiding tot Lean Six Sigma Black Belt bij 5ST3PS. En dat past bij mij. Logisch nadenken, tot de kern komen, veranderingen initiëren en begeleiden en altijd de verantwoordelijkheid bij de betrokkenen laten. En zo laat Willem je ook leren. Met oneindig veel voorbeelden uit zijn eigen ervaring. Ook Scrum Master heb ik bij 5ST3PS gevolgd, omdat opdrachtgevers verwachten dat je alles kunt. Ik kan nu goed uitleggen waarom ik wel of niet de geleerde technieken toepas. Lean Six Sigma is goed voor iedereen. Je gaat anders kijken en alleen daardoor wordt alles beter. Iedereen heeft Verbeterkracht!”

Heidi Verschoor

“Met veel plezier heb ik de Lean Six Sigma Black Belt opleiding gevolgd bij 5ST3PS. Willem is een bevlogen en inspirerende docent die je aan het denken zet. Tijdens de trainingen ga je actief aan de slag met echte casussen waardoor je de stof leert toe te passen. Na de opleiding heb ik samen met Willem Lean en Six Sigma toegepast op mijn bedrijf. Dankzij Lean en Six Sigma de kans op faalkosten geminimaliseerd. Faalkosten in de bouw ontstaan vaak door miscommunicatie, wat direct in het bedrijfsresultaat zichtbaar is. Door te werken aan een meer gestructureerde werkwijze en het opstellen van duidelijke communicatielijnen is dit aanzienlijk verbeterd. Ik kan de opleiding en advisering van 5ST3PS aan iedereen aanraden. De docent is enthousiast, vakkundig en vriendelijk!”

TOM ROOS
Roos Group

“Even voorstellen: ik ben Rien Walraven, enthousiast agilist en freelance Agile Transformatiecoach. Ik begeleid organisaties in de overgangsfasen van meer traditionele, hiërarchische aansturing naar flexibeler en zelforganiserend werken. De focus ligt hierbij onder meer op het maximaliseren van klantwaarde in combinatie met continue verbetering. Structuren en werkzaamheden die geen waarde toevoegen leiden tot onnodige verspilling en worden aangepast, vervangen of verwijderd. En het mooie is nu juist dat Agile en Lean elkaar hiervoor prima kunnen aanvullen. Om mijn basiskennis van Lean flink te verruimen heb ik er dan ook voor gekozen om zowel de Lean Green Belt als de Lean Black Belt opleidingen bij 5ST3PS te volgen. Beide opleidingen waren erg interactief en boeiend. Helemaal omdat ze gegeven werden door de – terecht herhaaldelijk bekroonde – trainer Willem Salentijn. Via diverse praktische en herkenbare casussen kwam de (soms best abstracte) stof goed tot leven. Ik ben blij met deze keuze, want samen hebben ze me de nodige nieuwe inzichten opgeleverd. En met het toepassen van diezelfde inzichten kan ik mijn opdrachtgevers nu dus nóg beter helpen!”

RIEN WALRAVEN
AGILIZE

“Tijdens mijn zoektocht naar een goede MBB-training viel 5ST3PS in het algemeen en Willem Salentijn in het bijzonder op vanwege de goede ervaringen en recensies. Ik kan met overtuiging zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Door niet of nauwelijks gebruik te maken van PowerPoint slides is leren met 5ST3PS een zeer praktijkgerichte training met stimulerende vraagstukken waarmee je met andere cursisten omgaat Willem zorgt voor een goede mix van theorie en praktijk/pragmatisme.”

Friso van Welsem
Senior Lean Six Sigma Black Belt Consultant ABN AMRO Bank

“Zowel de Lean Six Sigma Green Belt training als de Black Belt training worden op een zeer overzichtelijke manier gegeven manier. Er zijn veel praktijkvoorbeelden en er is een duidelijke aansluiting op de wensen en het niveau van de groep. Willem is iemand met veel praktijkervaring en enthousiasme die zelfs de lastige stukken goed weet over te brengen. Zeker een aanrader.”

Adam CheElise Verjaalise
Manager Process Improvement Royal BAM Group

“Geweldige training gegeven door een zeer inspirerende trainer met een enorme schat aan ervaring. Inspirerend, leerzaam en , als groot pluspunt, iets wat je direct na het volgen van de eerste module op je werk kunt gebruiken. Goede mix van theorie en praktijk. Aan de hand van een ogenschijnlijk “eenvoudige” casus wordt meteen duidelijk waar Lean over gaat.”

Jacqueline Onderwater
Project & Implementation Manager T-Mobile

Verschillende trainingsmodi

Hieronder vind je een paar specifieke ervaringen met betrekking tot onze lesvormen.

“Een waardevolle live ervaring van het proces en de procesverbetering. Laat de theorie in de praktijk zien. Direct toepasbaar en levert snel waarde op voor de organisatie. Ook theorie wordt niet geschuwd, maar wel altijd in samenhang met de praktijktoepassing. Blijft goed hangen.”
“Zeer goed uitgewerkte online-training. Je krijgt snel respons op vragen per email. Er worden diverse virtual classrooms gegeven met praktische voorbeelden voor de beroepspraktijk. Daarin kun je ook eigen praktijkvoorbeelden aandragen en bespreken.  Ook is er veel ruimte voor vragen over bijvoorbeeld coaching of omgaan met weerstand. De trainer brengt het geheel met een vleugje humor. Ik was in 1x geslaagd.”
“In een zee van aanbieders op een goed gevoel gekozen voor 5st3ps voor het volgen van de LEAN Six Sigma Green Belt. Vanaf de eerste minuut blij geweest met mijn keuze! De aanpak bij 5st3ps is je eerst wordt meegenomen in een ervaring die wordt verweven met de belangrijkste principes. Pas daarna neem je de hele theorie (voor dat stuk) tot je, wat dan dus veel meer leeft! Dit is een zeer prettige manier van leren. Door de enorme ervaring van de trainer zit er heel veel koppeling van de stof met real-world voorbeelden. Op een gegeven moment waren we een casus aan het uitdiepen waar ik bij mijn werkgever “last” van had: zeer inzichtelijk om het “voor je ogen” allemaal op z’n plek te zien vallen!”
Wij hopen hiermee een goede indruk gegeven te hebben met betrekking tot onze lesvormen bij 5ST3PS en mocht u meer reviews willen zien, dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op: https://www.springest.nl/5st3ps

Brochure downloaden

Brochure downloaden