Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lean Master Black Belt – Classroom (NL)

Tab Example with Navigation Arrows
  • Overview
  • Module
  • Docenten

Willem Salentijn

Managing Director – Master Black Belt
Willem Salentijn heeft ruim 30 jaar werkervaring, waarvan ruim 20 jaar werkervaring in projectmanagement
Container (2)

Sander Gooiker

Master Black Belt – Senior Lecturer

Biografische informatie – Sander Gooiker is een Lean Six Sigma Master Black Belt die energie krijgt van het mogelijk maken van gewenste veranderingen in organisaties
Container (3)

Lindert Heyligers

Associate Black Belt – Lecturer

Lindert Heyligers is een professional met ruim 20 jaar ervaring binnen de automotive- en maakindustrie

Yvonne Beekmans

Associate Black Belt – Lecturer

Yvonne Beekmans heeft ruim 21 jaar werkervaring, waarvan zij 10 jaar heeft gewerkt bij een wereldwijd accountantskantoor, BDO

Empirische verandering tegenover traditionele verandermethoden, sleutels van Lean leiderschap en verandering en het vormgeven van het deployment programma.

Een Lean Master Black Belt is niet alleen een expert in Lean-methodologieën, maar ook een bekwame leider. Op deze dag ontwikkel je essentiële leiderschapsvaardigheden om een Lean-transformatie succesvol te leiden. We behandelen onderwerpen zoals verandermanagement, coaching en het inspireren van teams om duurzame verbeteringen te realiseren.

Een cruciaal aspect van Lean is het vermogen om projecten effectief te beheren. Tijdens deze dag leer je hoe je Lean-projecten plant, organiseert en uitvoert. We verkennen projectmanagementtools en -technieken die je zullen helpen bij het stellen van doelen, het toewijzen van middelen en het meten van projectresultaten.

Hoe je een programma opzet en de benodigde vaardigheden ontwikkelt voor de Lean transformatie en dit koppelt aan Kaizen en Continuous Improvement inclusief het inrichten hiervan.

Supply chain-efficiëntie is essentieel voor het succes van een organisatie. Op deze dag onderzoeken we hoe Lean-principes kunnen worden toegepast op de supply chain. Je leert hoe je de waardestroom door de hele keten kunt optimaliseren, verspilling kunt verminderen en de klanttevredenheid kunt verbeteren.

De laatste dag is gewijd aan het afleggen van het Lean Master Black Belt-examen. Dit examen omvat een combinatie van theoretische kennis en praktische toepassingen. Bij succesvolle afronding ontvang je het certificaat van Lean Master Black Belt, waarmee je je expertise kunt aantonen en waardevolle kansen op carrièreontwikkeling kunt benutten.

Na de opleiding bieden we ondersteuning en begeleiding om je te helpen bij het succesvol implementeren van Lean-principes in je eigen organisatie. Naast de theorie certificering is een assessment waarin je de principes op MBB niveau in jouw organisatie hebt toegepast onderdeel van de uiteindelijke certificering. Hiervoor zit standaard praktijkbegeleiding in de opleiding.

OVER DE LEAN MASTER BLACK BELT OPLEIDING

5ST3PS behoort al 5 jaar op rij tot de Beste Opleiders van Nederland. Onze trainers komen uit de praktijk en leren je direct om processen te verbeteren en de mensen in deze veranderingen mee te nemen.

In een jaar leer je de theoretische grondslagen van Lean en Six Sigma. Als Master Black Belt ontwikkel je organisatie en mensen in het effectieve en efficiënte toepassen. Elke maand is er een lesdag gericht op de theoretische aspecten en de praktische toepassing in eigen organisatie.

WANNEER JE JE INSCHRIJFT VOOR DE 5ST3PS MASTER BLACK BELT CURSUS KRIJG JE

WAT DOET EEN LEAN MASTER BLACK BELT?

Als Lean Master Black Belt ben je de programmamanager van de Lean transformatie voor organisaties in verandering of de programmamanager van Continu Verbeteren. Als Lean Master Black Belt richt je de organisatie op de speerpunten welke je een stap hoger brengen in de volwassenheid om zo een cultuur van continu verbeteren te bereiken of verder uit te bouwen. In deze rol van je verantwoordelijk voor het identificeren van kansen, de besturing op de projecten, sparren met management en directie voor de verdere uitrol en uiteraard coaching en opleiding.

Vacatures en Salaris!

Snel kunnen inspelen op een veranderende markt en tegelijkertijd de kosten laag kunnen houden, is de noodzaak van het uur voor organisaties. In onze Lean Green Belt training leer je op een gestructureerde en efficiënte manier productieproblemen op te lossen, werkprocessen te optimaliseren door overbodige handelingen weg te nemen zodat alleen het waardevolle overblijft.

Onze Plaatsingsstatistieken

Nieuwe functie binnen 3 maanden: 
71%

Salarisverhoging binnen
1 jaar: 
83%

Binnen 1 jaar
gepromoveerd:   
65%

De alumni van 5ST3PS werken bij bedrijven zoals

Talen beschikbaar: Dutch, English (Coming Soon)

Vector (1)

Tijdsduur: 6 days

Alarm

Modules: 6

Megaphone

Niveau: Intermediate

ChartLineUp
International Lean Six Sigma Institute (iLLSi)

iLSSi is an independent certification institute for Lean Six Sigma.

Council for Six Sigma Certification (CSSC)

We are fully accredited for Six Sigma (CSSC).

Lean Competency System (LCS)

We are fully accredited for Lean as you can see on the LCS website.

Brochure downloaden

Brochure downloaden