Alle blogs

Jiju Antony 5ST3PS

By 13 september 2023Geen Reacties
Jiju Antony 5ST3PS

Jiju Antony 5ST3PS

Professor Jiju Antony heeft het team van 5ST3PS versterkt als Thought Leader en Executive Consultant. Hij zal de nieuwste inzichten uit de wetenschap en Industry 4.0. delen als impuls voor onze opleidingen. 5ST3PS biedt opleidingen aan voor zowel Lean als Lean Six Sigma. Zowel klassikaal als in de voordelige elearning. Professor Jiju Antony wordt wereldwijd erkend als een autoriteit op het gebied van Lean Six Sigma en Quality 4.0.  Naast zijn werk voor 5ST3PS is hij professor Operations Management bij Newcastle Business School, Northumbria University. Verder is hij Vice President of Research bij de International Academy for Quality. En editor voor de International Journal of Lean Six Sigma en de International Journal of Quality and Reliability Management.

Meer lezen over Quality 4.0. kun je in dit artikel HIER

Beste selling Author

Professor Antony is de auteur van standaardwerken zoals de Ten Commandments of Lean Six Sigma: een praktische gids voor senior managers. Dit boek heeft in 2021 de Walter Mazing Book Price gewonnen en in 2022 de Crosby Medal van de American Society of Quality (VS). Daarnaast is hij de meest geciteerde auteur voor Lean, Lean Six Sigma, en Quality 4.0. Quality 4.0. is de methode om de huidige ontwikkelingen in Industry 4.0. te vertalen naar kwaliteitsmanagement. Samen met  onze Master Black Belt Willem Salentijn geven ze zo de nieuwste inzichten voor managers. Vooral als ze de vraag stellen hoe ze ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence, Blockchain en Machine Learning integreren in processen en bedrijfsvoering.

Meer lezen over Industry 4.0. en Lean Six Sigma kun je HIER

Master Black Belt

Professor Antony is eveneens een Certified Lean Six Sigma Master Black Belt en heeft in duizenden mensen uit meer dan 20 landen en 170 organisaties opgeleid tot Lean Six Sigma Yellow Belt, Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Black Belt. Verder is hij Fellow van verschillende vooraanstaande organisaties, waaronder de Royal Statistical Society (VK), Chartered Quality Institute (CQI), en het Institute of Operations Management. Hij is gedecoreerd en heeft prijzen gewonnen van onder andere het Chartered Quality Institute (VK) en International Lean Six Sigma Institute (ILSSI).

Meer lezen over de verschillende opleidingen waarin Professor Antony betrokken is kun je HIER

Executive Coach

Professor Jiju Antony heeft meerdere Lean Six Sigma-projecten begeleid en gecoacht, variërend van de productiesector tot openbare diensten, waaronder de NHS en Police Scotland. Als strategisch adviseur heeft hij organisaties zoals Rolls-Royce, Bosch, Siemens, Parker Pen, Siemens, Johnson and Johnson, GE Plastics, Ford, Scottish Power, Tata Motors, Thales, Nokia, Philips, General Electric, NHS, Glasgow City Council, ACCESS, Scottish Water, Police Scotland, Universiteiten en diverse SME organisaties begeleid naar Operational Excellence.

Meer lezen over de begeleiding van organisaties naar Beter kun je HIER

Dit artikel is geschreven door Balderick Bissessur, data analist bij 5ST3PS

Balderick Bissessur