Opleidingen tot 1000 euro

Yellow Belt Value Stream Mapping voor €1000,-

e-learning GRATIS

Yellow Belt Quality Management Tools voor €600,-

e-learning GRATIS

Six Sigma Green Belt voor €1000,-

Inclusief templates voor zelfgebruik

Design for Six Sigma voor €600,-

Inclusief templates voor zelfgebruik

Minitab voor €600,-

inclusief naslagwerk

Heb je een budget tot 1000 euro dan kun je bij 5ST3PS een geaccrediteerde opleiding volgen om processen te verbeteren. Alle opleidingen zijn klassikaal en worden afgesloten met een officiële certificering of een Certificate of Achievement van de opleider.

Yellow Belt Value Stream Mapping 2 dagen – € 1000,- BTW vrij
Deze opleiding is inclusief gratis elearning en voucher voor het Internationale examen

De Yellow Belt Value Stream Mapping is een 2-daagse Yellow Belt training waarin je leert om processen te verbeteren met Value Stream Mapping! Deze cursus is ontworpen om je de grondbeginselen van Lean Six Sigma bij te brengen. Verder leer je over de geschiedenis en oorsprong van deze krachtige methodologie.

Gedurende de training leer je hoe je verspillingen in een proces kunt identificeren en elimineren. Dat doe je met Value Stream Mapping, een essentiële tool binnen Lean Six Sigma. En dat is niet alles! Als bonus krijg je toegang tot een gratis e-learning Yellow Belt-cursus en een voucher om deel te nemen aan het internationale Yellow Belt examen.

Yellow Belt Quality Management Tools 1 dag – € 600,- BTW vrij

Deze opleiding is inclusief gratis elearning en voucher voor het Internationale examen

De Yellow Belt Quality Management Tools is een ééndaagse Yellow Belt opleiding waarin je leert hoe je processen kunt verbeteren met de Quality Management Tools! Deze cursus is speciaal ontworpen om je te leren hoe je grondoorzaken van procesproblemen kunt identificeren en elimineren.

Gedurende deze dag zul je essentiële vaardigheden verwerven om verbeteringen binnen jouw organisatie aan te brengen en de kwaliteit van processen te verhogen. En dat is nog niet alles! Als aanvullende bonus krijg je toegang tot een gratis e-learning Yellow Belt-cursus en een voucher om deel te nemen aan het internationale Yellow Belt examen.

Six Sigma Green Belt 2 dagen – € 1000,- BTW vrij
Deze opleiding is inclusief de excel templates om zelf te gebruiken en een voucher voor het Internationale examen

De Six Sigma Green Belt is een 2-daagse opleiding waarin je leert hoe je Six Sigma toepast om grondoorzaken voor procesproblemen weg te nemen. Je leert hoe je eenvoudige statistiek inzet om van het praktische probleem tot de praktische oplossing te komen.

Als je eerder een Lean Green Belt hebt gedaan, dan kun je door dze opleiding de upgrade naar Lean Six Sigma Green Belt doen. In de Six Sigma Green Belt werken we met excel en krijg je nog handige templates om zelf te gebruiken in jouw werk. Tot slot krijg je een voucher voor het internationale Lean Six Sigma Green Belt examen.

Design for Six Sigma – Masterclass € 600,- BTW-vrij

Deze opleiding is inclusief templates om zelf te gebruiken en een Certificate of Achievement

In deze 1-daagse Design for Six Sigma Masterclass leer je hoe je een eenvoudig experiment opzet als basis voor productinnovatie en procesverbetering. Experimenten zijn vele malen effectiever en efficiënter dan traditionele methoden. Door gericht te werken vanuit de klantverwachtingen tot de testbare specificaties met het gebruik van Quality Function Deployment QFD en Design of Experiment DoE kun je voor nagenoeg elk product en proces de optimale instellingen bepalen.

Minitab – 1-daagse opleiding € 600,- BTW-vrij

Deze opleiding is inclusief een handig naslagwerk om zelf Minitab effectief te gebruiken

In deze 1-daagse Minitab opleiding leer je hoe je Minitab gebruikt om de belangrijkste data-analyses te doen voor processen. Je leert hoe je processen monitort, grondoorzaken toetst en vindt in de data en een model opzet voor procesverbetering en procesbesturing.

Deze opleiding is inclusief een gratis 30-dagen licentie als je Minitab zelf niet hebt en het is mogelijk om met een flinke korting zelf Minitab aan te schaffen. Na afloop van deze opleiding ken je de belangrijkste analyses en toepassingen in Minitab en heb je een stappenplan om dit in te zetten voor procesmonitoring en procesverbetering.

WAAROM 5ST3PS?

De opleidingen van 5ST3PS zijn praktijk gericht volgens het principe dat wat je bij ons leert je direct kunt toepassen. De opleidingen zijn ontworpen door Willem Salentijn, auteur van het boek Lean Six Sigma van Noordhoff Uitgevers. Dit boek is het meest gebruikte boek voor Lean Six Sigma in Bachelor opleidingen.  Onze opleidingen zijn hoog gewaardeerd (9,8) en kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Verder zijn we in de verkiezingen van Springest en ILSSI diverse keren verkozen tot Beste Opleider voor Lean en Lean Six Sigma opleidingen.