LEAN SIX SIGMA ONLINE

5ST3PS levert een volledig Nederlandstalige opleiding voor de Green Belt en de Black Belt. Dus geen Engelse opleidingen of Powerpoints die voorgelezen worden of docenten die voor een scherm een half uur praten. Elke lean 6 sigma training online is zorgvuldig uitgedacht en uitgewerkt op basis van de nieuwste didactische inzichten. De programma’s van 5ST3PS behoren door de samenwerking met internationale partners en universiteiten tot de best online lean six sigma certification programs.

Waarom kiezen voor de online Green Belt en Black Belt van 5ST3PS?

  • Voordelig online opleidingen volgen
  • Uitstekend opgeleid personeel om online les te geven
  • Binnen 5st3ps is veel kennis aanwezig die je kan inzetten voor jouw bedrijf

Meer te weten komen over onze online opleidingen?

Waarom Lean Six Sigma online volgen bij 5st3ps?

De lean six sigma training online van 5ST3PS bestaat uit verschillende onderwerpen die aan de hand van praktijkcasussen en activerende oefeningen worden uitgelegd. Zowel in de Green Belt als de Black Belt krijg je allerlei tools en templates die je zelf makkelijk kunt gebruiken. Alles volgens het principe Wat je vandaag leert kun je direct toepassen. Ten slotte word je voorbereid op het Internationaal geaccrediteerde examen van International Lean Six Sigma Institute. Wereldwijd de nummer 1 voor Certificeren. Op deze manier weet je zeker dat je een internationaal erkend certificaat krijgt.

Wat kan de kennis van 5st3ps voor jouw bedrijf betekenen?

De online trainingen van 5ST3PS kennen een basic en een premium variant. De basic variant bereidt je voor op het examen welke wordt afgenomen door de certificeerder. Verder krijg je alle tools, templates en inzichten om zelfstandig aan de slag te gaan met het verbeteren van processen en de organisatie. Typische Lean Six Sigma projecten zijn:

  • Verkorten van doorlooptijd
  • Kosten reduceren
  • Efficiency verhogen
  • Minder fouten
  • Betere planning
  • Minder voorraden

In de online opleiding Green Belt en de online opleiding Black Belt zie je heel veel voorbeelden en praktische toepassingen van echte projecten.

In de premium variant heb je als extra live classrooms waarin je meedoet aan het behandelen van een echte casus. In deze virtual classroom worden in een kleine groep technieken uit de opleiding toegepast. Verder kunnen deelnemers online brainstormen over uitdagingen in de beroepspraktijk. Aansluitend kun je na de virtual classroom jouw eigen casus inbrengen en advies krijgen van een Master Black Belt. De Master Black Belts bij 5ST3PS hebben elk meer dan 20 jaar ervaring in de beroepspraktijk. Voor elke organisatie hebben ze best practices en concrete voorbeelden van wat werkt en vooral wat niet werkt.

De voordelen van de online opleidingen van 5ST3PS

Voordelig online opleidingen volgen

De opleidingen van 5ST3PS kennen een uitstekende prijs en kwaliteitverhouding. De opleidingen zijn volledig Nederlandstalig en zijn dus geen Engelse opleidingen die herverkocht worden. De mensen van 5ST3PS hebben deze zelf ontwikkeld met ontwikkelaars, didactici en Master Black Belts.

Uitstekend opgeleid personeel om online les te geven

Veel online opleidingen wereldwijd worden geschreven door zogenaamde Content managers. Deze zoeken op internet naar materiaal en hergebruiken dit voor hun online opleiding. Bij 5ST3PS is alle content uniek en door Master Black Belts geschreven. Didactici hebben het unieke concept uitgedacht om ervoor te zorgen dat je het maximale haalt uit jouw leerervaring.

Binnen 5st3ps is veel online kennis aanwezig over Lean Six Sigma

De mensen van 5ST3PS worden ondersteund door een brede groep wetenschappers en professionals. Door de connectie met wetenschappelijk onderzoek en regelmatig te publiceren in onder andere TQM-journal, ben je ervan verzekerd dat er veel online kennis aanwezig is.

Hoe volg je het beste online een opleiding

De twee meest gevraagde opleidingen voor Lean zijn de Lean Green Belt en de Lean Black Belt. De twee meest gevraagd opleidingen voor Lean Six Sigma zijn de Lean Six Sigma Green Belt en de Lean Six Sigma Black Belt. 5ST3PS is de best gewaardeerde opleider voor zowel de Lean Green Belt en de Lean Black Belt als voor de Lean Six Sigma Green Belt en de Lean Six Sigma Black Belt.

Wil je het verschil weten tussen Lean en Six Sigma? Lees meer over 5 manieren hoe Lean en Six Sigma elkaar aanvullen.

Meer weten over de Green Belt en Black Belt opleiding? Lees meer over de verschillen tussen de Green Belt en de Black Belt.

Wat levert dit voor jouw bedrijf op?

Het ene moment zit je in een vergadering met jouw collega’s, het volgende moment ga je iets voor jezelf doen, het nieuwe werken en Corona hebben het dagelijkse leven veranderd. Flexibiliteit is dus heel erg van belang, zeker voor een online opleiding. De ene keer heb je namelijk een uur de tijd, de volgende keer maar een kwartier om iets te doen. De online opleidingen van 5ST3PS zijn zodanig opgebouwd dat je kleine leereenheden hebt die allemaal op elkaar voortbouwen. Dus zit je bijvoorbeeld tussen 2 afspraken in, dan kun je heel makkelijk een module volgen.

Online trainingskalender

Je kunt de opleidingen bij 5ST3PS zowel klassikaal, in de virtual classroom als online volgen. De e-learnings van 5ST3PS kun je op elk moment beginnen. Wil je liever een klassikale opleiding of een opleiding in de virtual classroom, kijk dan naar de beschikbare data op onze trainingskalender.

Trainingskalender

Contact met 5st3ps

Contact met 5ST3PS is makkelijk: zowel via de chat, als email, als telefonisch en via het contactformulier zijn we bereikbaar.

Contact opnemen