Search
Close this search box.

Scrumextremisten – Het Probleem Met Scrumextremisten

Mijn probleem met extremisten is behalve dat ze in het algemeen geen gevoel voor humor hebben, het relatief lage vermogen tot zelf-relativering. Mijn probleem met scrumextremisten is dat discussies gaan over het al dan niet juist toepassen van de methode zonder te kijken naar het doel en waarom we ook al weer scrum doen. Volgens mij is Scrum een framework oftewel een kader voor creationele processen en geen in beton gegoten set van regels en voorschriften.

Zelf leren?

Wil je zelf Scrum Master worden of je kennis opfrissen? Volg dan onze opleiding tot Scrum Master. Tijdens onze opleiding maken we gebruik van echte casussen en is er voldoende ruimte om jouw situatie in te brengen. Bovendien hebben wij een database met honderden oefenvragen, zodat jij je optimaal kunt voorbereiden op het officiële PSM examen!

Meer info?

Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met info@5st3ps.nl.

Latest Post

At 5ST3PS we have one foot in science and one foot in practice. This enables us to combine the knowledge of both worlds and use it in our courses. On this page we share some papers to share our scientific knowledge.

Brochure downloaden

Brochure downloaden