Search
Close this search box.

Welke opleidingsvorm past bij mij

Studeren bij 5ST3PS kan in verschillende vormen. Wil je alle trainingen in persoon volgen? Ga dan voor een van onze klassikale opleidingen. Combineer je liever je studie met een baan? Dan is een van onze afstandsonderwijsopleidingen de oplossing; virtual classroom opleidignen.

Nog een keuze: heb je meer tijd nodig om je opleiding te volgen en op je eigen tempo? Volg dan een van onze e-learning opleidingen waarbij alle stof wordt uitgelegd op een extern e-learningplatform van 5ST3PS met uitgebreide leerstofvideos en text.

5ST3PS helpt organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen door middel van managementadvies, training en coaching. We willen niet de grootste zijn, maar we streven ernaar de beste te zijn, en we zijn trots op de nominaties en prijzen die we hebben gewonnen, waaronder die van Beste Opleider in Nederland. Daarom hebben we onze cursussen gedefinieerd in de volgende types.

Klassikale Opleidingen (in-persoon)

Klassikale cursussen zijn traditionele in-person cursussen die worden gegeven binnen enkele van de grootste steden in Nederland. Onze klassikale cursussen worden aangeboden in Rotterdam of Utrecht. In beide steden bevindt de trainingslocatie zich dicht bij het centraal station.

We hanteren een maximum van 8 studenten per docent. Onze onderwijsmethodologie benadrukt de persoonlijke aandacht en interactie die nodig is om de stof op de beste en meest efficiënte manier te leren.

Elke student zal de cursus persoonlijk kunnen volgen en zal alle studiematerialen en voorzieningen tijdens de les ontvangen. De examens voor de cursussen worden op een later tijdstip in het klaslokaal afgenomen.

Zie bijvoorbeeld onze Lean Green Belt opleiding of onze Lean Six Sigma Green Belt opleiding voor hoe zo’n opleiding gestructureerd is via klassikale lessen of virtual classroom.

Virtual Classroom Opleidingen (afstandsonderwijs)

Voor studenten die niet fysiek aanwezig kunnen zijn tijdens de les, zijn wij bij 5ST3PS trots om studenten de mogelijkheid te bieden om onze cursussen via Zoom te volgen.

Vóór COVID-19 boden wij bij 5ST3PS al de mogelijkheid voor studenten om cursussen online te volgen, maar met de technologische ontwikkelingen van de de afgelopen jaren zijn we in staat om een volledig meeslepende ervaring te bieden waarbij de docent ervoor zal zorgen dat de studenten die vanuit huis studeren de studiematerialen volledig begrijpen.

Als een student de voorkeur geeft aan het volgen van een cursus in persoon, dan kan die student gemakkelijk overschakelen naar het traditionele klassikale leren dat wij aanbieden, aangezien de cursussen voor online leren en klassikaal leren tegelijkertijd worden gegeven tijdens dezelfde les.

De examens voor de cursussen zullen online worden afgenomen op een later tijdstip dat handig is voor de student. Onze opleidingen voor klassikale opleidingen zijn precies hetzelfde als onze Virtual Classroom opleidingen alleen dan gevolgd online via Zoom!

E-learning Opleidingen (zelfstudie)

5ST3PS heeft zijn eigen unieke e-learningplatform dat alle exclusieve premium studiematerialen bevat waarop studenten kunnen inloggen op hun eigen tijd en gemak. Ons e-learningplatform is gebaseerd op de wereldwijde marktleider software EasyGenerator, wat de studenten de meest interactieve ervaring mogelijk maakt.

Door tutorials, leesmateriaal en uitgebreide gedetailleerde notities aan te bieden binnen ons e-learningplatform, zal de student volledig voorbereid kunnen zijn op het examen als hij of zij toegewijd is aan zelfstudie. In het geval dat de student nog een paar vragen heeft, kunnen ze gemakkelijk contact opnemen met ons team voor feedback.

Onze e-learningmethodologie is gebaseerd op basis e-learning en premium e-learning. In beide methodologieën voor e-learning heeft de student toegang tot ons exclusieve e-learningplatform.

Het belangrijkste verschil tussen basis- en premium e-learning is dat studenten die kiezen voor premium e-learning een toegewijde master black belt coach zullen hebben die op elk moment beschikbaar is voor de student en de student persoonlijk zal begeleiden naar succes. Dit betekent dat de master black belt tijd zal besteden aan de student om te zien of de student de studiematerialen volledig begrijpt. Ten tweede zullen er een paar online Zoom-sessies worden gegeven aan alle premium e-learning studenten om al het studiemateriaal voor het examen door te nemen.

De examens voor de cursussen worden online afgenomen op een later tijdstip dat handig is voor de student.

Zie bijvoorbeeld onze e-learning opleidingen voor Lean Green Belt opleiding of onze Lean Six Sigma Green Belt opleiding voor hoe zo’n opleiding gestructureerd is via ons eigen e-learning platform.

Schrijf je nu in voor onze opleidingen

Brochure downloaden

Brochure downloaden