Lean opleidingen

Bij 5ST3PS hebben we twee Lean opleidingen. De Lean Green Belt en de Lean Black Belt.

De Lean Green Belt is de specialist om problemen op te lossen en duurzaam weg te nemen. De Lean Black Belt leert om zogenaamde meervoudige problemen op te lossen. Dat wil zeggen dat er meerdere problemen door elkaar lopen. Als er meerdere problemen door elkaar lopen, kun je ze 1-voor-1 beetpakken met de technieken die je leert in de Lean Green Belt of je gebruikt de integrale aanpak van de Lean Black Belt.

Indien je wat meer wilt weten over Lean alvorens je besluit om een training te boeken, dan raden wij aan om een kijkje te nemen op https://blackbelt.institute/lean/ waar de opzet van Lean wordt uitgelegd.

Lean kennen we uit de jaren negentig van de vorige eeuw. Japan was in staat om veel goedkoper en tegen veel betere kwaliteit te produceren dan in het Westen. De aanname was dat dat kwam door de lagere loonkosten en geavanceerde robots. Toen John Krafcik voor zijn studie op zoek ging naar die geavanceerder robots, zag hij die eigenlijk niet. Wel mensen die in staat waren zelf problemen op te lossen, voorraden die direct verwerkt werden, geen stilstand in het werk.

De principes waarop Lean zijn gebaseerd zijn eigenlijk heel erg simpel alleen je moet er wel wat voor doen. In de Lean opleidingen van 5ST3PS leer je deze principes toe te passen om problemen op te lossen en een cultuur van continu verbeteren te realiseren.

Wat de opleiding van 5ST3PS uniek maakt is dat je door een simulatie direct de principes leert om van probleem tot oplossing te komen. Zo leer je zelf de principes toe te passen. Vandaag geleerd morgen gedaan waarbij je als organisatie het verschil maakt door niet harder te werken, maar slimmer.

Volg ons op LinkedIn

Volgen

Neem contact met ons op

U kunt ook bellen naar:

010 – 846 89 90

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij de eerste 20 modellen van het boek Modellen voor Agile werken ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Subscribe

*

indicates required

 

Voornaam

*

 

Achternaam

*

 

E-mailadres

*

 

Telefoonnummer

*