Search
Close this search box.

ERVARINGEN MET 5ST3PS

Op deze pagina lees je de verhalen van een aantal oud-cursisten. Hoe hebben zij de opleiding ervaren? En hoe maken ze in hun dagelijks werk gebruik van Lean?

Wil je ook een opleiding volgen? Neem dan contact met ons op of ga naar onze opleidingen.

ERVARINGEN VAN OUD-CURSISTEN

Heidi Verschoor – Iedereen heeft verbeterkracht

“No-nonsense is de opleiding tot Lean Six Sigma Black Belt bij 5ST3PS. En dat past bij mij. Logisch nadenken, tot de kern komen, veranderingen initiëren en begeleiden en altijd de verantwoordelijkheid bij de betrokkenen laten. En zo laat Willem je ook leren. Met oneindig veel voorbeelden uit zijn eigen ervaring. Ook Scrum Master heb ik bij 5ST3PS gevolgd, omdat opdrachtgevers verwachten dat je alles kunt. Ik kan nu goed uitleggen waarom ik wel of niet de geleerde technieken toepas. Lean Six Sigma is goed voor iedereen. Je gaat anders kijken en alleen daardoor wordt alles beter. Iedereen heeft Verbeterkracht!”

TOM ROOS – ROOS GROEP

“Met veel plezier heb ik de Lean Six Sigma Black Belt opleiding gevolgd bij 5ST3PS. Willem is een bevlogen en inspirerende docent die je aan het denken zet. Tijdens de trainingen ga je actief aan de slag met echte casussen waardoor je de stof leert toe te passen.

Na de opleiding heb ik samen met Willem Lean en Six Sigma toegepast op mijn bedrijf. Dankzij Lean en Six Sigma de kans op faalkosten geminimaliseerd. Faalkosten in de bouw ontstaan vaak door miscommunicatie, wat direct in het bedrijfsresultaat zichtbaar is. Door te werken aan een meer gestructureerde werkwijze en het opstellen van duidelijke communicatielijnen is dit aanzienlijk verbeterd.

Ik kan de opleiding en advisering van 5ST3PS aan iedereen aanraden. De docent is enthousiast, vakkundig en vriendelijk!”

RIEN WALRAVEN – AGILIZE

“Even voorstellen: ik ben Rien Walraven, enthousiast agilist en freelance Agile Transformatiecoach. Ik begeleid organisaties in de overgangsfasen van meer traditionele, hiërarchische aansturing naar flexibeler en zelforganiserend werken. De focus ligt hierbij onder meer op het maximaliseren van klantwaarde in combinatie met continue verbetering. Structuren en werkzaamheden die geen waarde toevoegen leiden tot onnodige verspilling en worden aangepast, vervangen of verwijderd. En het mooie is nu juist dat Agile en Lean elkaar hiervoor prima kunnen aanvullen. Om mijn basiskennis van Lean flink te verruimen heb ik er dan ook voor gekozen om zowel de Lean Green Belt als de Lean Black Belt opleidingen bij 5ST3PS te volgen. Beide opleidingen waren erg interactief en boeiend. Helemaal omdat ze gegeven werden door de – terecht herhaaldelijk bekroonde – trainer Willem Salentijn. Via diverse praktische en herkenbare casussen kwam de (soms best abstracte) stof goed tot leven. Ik ben blij met deze keuze, want samen hebben ze me de nodige nieuwe inzichten opgeleverd. En met het toepassen van diezelfde inzichten kan ik mijn opdrachtgevers nu dus nóg beter helpen!”

Wilt u meer weten over onze cursussen

Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur

Brochure downloaden

Brochure downloaden