Search
Close this search box.

Over 5ST3PS

Over 5ST3PS

5ST3PS is ontstaan in 2011 met een missie om professionals en organisaties toegang te geven tot hoogwaardige, toepassingsgerichte Lean en Six Sigma-expertise en middelen die hen zullen stimuleren om het bedrijf zijn potentieel te realiseren zonder de barrières van kosten of locatie.

Onze primaire focus is om Lean Six Sigma learning cursussen om te zetten in een zeer boeiende en effectieve mix van rijke academische bronnen en interactieve vragen, casestudies en praktijkgericht leren, zodat individuen en bedrijfsteams kunnen groeien.

De volgende competencies wordt ontwikkeld tijdens onze lessen

Hoe Is 5ST3PS Uniek?

Wat 5ST3PS uniek maakt, is dat er een praktijkintensieve coaching plaatsvindt tijdens de lessen. Dit is te vergelijken is met een simulatie waarbij je direct de toepassingen van principes en theorie leert. Zo leer je vanuit de eerste hand hoe je zelf van het probleem naar de oplossing toe gaat. Onze lezingen zijn interactief en gericht op het verwerven van praktische vaardigheden, zodat u een betekenisvolle impact kunt maken en waarde kunt leveren aan uw klanten.

Onze lessen zijn zo ontworpen dat je elk onderwerp dat we tijdens de cursusdag behandelen de volgende dag zelf als expert kunt toepassen. Het lesmateriaal is compatibel met de Body of Knowledge van ASQ, IASSC, CSSC, en de Lean Competency System (LCS). Bovendien zijn onze opleidingen gericht op het International Lean Six Sigma Institute (iLSSi) examen, met flexibiliteit in examentijden.

Naast bovenstaande ontwikkel je jezelf
de volgende competenties:

Problem Solving

Creative Thinking

Continuous Learning

Wereldwijd Erkend En Geaccrediteerd

Als resultaat van deze unieke aanpak met lessen die 100% interactief zijn in combinatie met onze sessies die van wereldklasse zijn, is 5ST3PS al 4 jaar op rij erkend als een van de beste opleiders van Nederland (2017, 2018 , 2019, 2020). In 2020 wonnen we Beste Opleider voor Kwaliteit en Projectmanagement, Beste Trainer van Nederland (Willem Salentijn). Dat geldt ook voor onze processen in organisaties waar we keer op keer het verschil kunnen maken.

5ST3PS is ook geaccrediteerd door de Lean Competency System (LCS), wereldwijde kwaliteitsstandaard voor Lean en de Council for Six Sigma Certification (CSSC). Onze opleidingen zijn ontworpen door Master Black Belt Willem Salentijn, auteur van het boek Lean Six Sigma by Noordhoff Publishers. Dit boek wordt gebruikt door diverse universiteiten in Nederland. Onze opleidingen hebben een klanttevredenheidsrating van 9.8 op Springest, StudyTube door onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

The 5ST3PS Guarantee

Wilt u meer weten over onze cursussen

Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur

Brochure downloaden

Brochure downloaden