E-Learning – Upgrade naar Black Belt

Upgrade van Lean Six Sigma Green Belt naar Lean Six Sigma Black Belt

Volledige online cursus voor €1499,-

Volledig Nederlandstalige e-learning

Leer in jouw eigen tempo wanneer het jou uitkomt

Ondersteuning van een ervaren Master Black Belt

Twee live Virtual Classroom sessies!

Heb je al een Lean Six Sigma Green Belt en wil je upgraden naar de Lean Six Sigma Black Belt? Dan ben je op de goede plek.

Het voordeel van een Black Belt ten opzichte van een Green Belt is dat een Black Belt leert om complexe, meervoudige problemen op te lossen. Bovendien leert een Black Belt ook om een cultuur van continue verbeteren neer te zetten in een organisatie. Tot slot leert een Black Belt ook om Green Belts te begeleiden. Wanneer je deze e-learning cursus afrondt, kun je aan de slag als Lean Six Sigma Black Belt professional.

Bij de Upgrade naar Black Belt e-learning zitten twee live Virtual Classroom sessies en een persoonlijke coach inbegrepen in de prijs. Jouw persoonlijke coach is een ervaren Master Black Belt die per mail en telefoon bereikbaar is voor vragen. Daarnaast volg je twee live Virtual Classrooms (online trainingen) waarin de stof en een praktijkcasus worden behandeld. Dit gebeurt in kleine groepen, zodat er veel interactie is. Dit zorgt voor een effectievere manier van leren.

UPGRADE NAAR BLACK BELT BIJ 5ST3PS

Wanneer je de Upgrade naar Black Belt e-learning bij 5ST3PS volgt, profiteer je van de onderstaande voordelen:

Gespecialiseerde opleiding met de hoogste score van Nederland

Direct aan de slag als Lean Six Sigma Black Belt professional

Pas wat je geleerd hebt gelijk toe in de praktijk

Praktisch ingedeeld, gebaseerd op echte cases

Volledige opleiding conform de Body of Knowledge van ASQ, IASSC, CSSC en LeanSixSigmaConsultant

Naast de e-learning ook persoonlijk contact met de Master Black Belt

Uitsluitend docenten die zijn aangesloten bij het CRKBO

Voor slechts € 1499 een Lean Six Sigma Black Belt worden

Kies zelf het tijdstip waarop je examen wilt afleggen

WAT DOET EEN LEAN SIX SIGMA BLACK BELT?

Organisaties moeten steeds beter en steeds sneller inspelen op veranderingen terwijl ze de kosten laag moeten houden. Lean en Six Sigma zorgen ervoor dat organisaties sneller kunnen inspelen op een veranderende markt. De Lean Six Sigma Black Belt is in staat problemen op te lossen, besparingen te realiseren en de mensen te betrekken.
Een Lean Six Sigma Black Belt zorgt ervoor dat de kwaliteit omhoog gaat, terwijl de kosten dalen. Organisaties die werken met Lean Six Sigma realiseren doorgaans snel kostenbesparingen van minimaal 10%. De Lean Six Sigma Black Belt speelt hierin een sleutelrol en fungeert als projectmanager bij deze veranderingen.

WAT LEER JE ALLEMAAL?

 • Je leert hoe je verspillingen wegneemt met Lean
 • Je leert hoe je een proces inricht dat tegen de laagste kosten en de hoogste kwaliteit presteert
 • Je leert hoe je grondoorzaken voor problemen vindt en wegneemt
 • Je leert hoe je statistiek kunt gebruiken om problemen te voorkomen
 • Je leert hoe je inspeelt op veranderingen zonder dat het proces eronder lijdt
 • Je leert projectmatig problemen op te pakken en op te lossen met resultaat
 • Je leert hoe je mensen betrekt en intrinsiek motiveert voor Lean en Six Sigma
 • je leert hoe je in 1 keer goed een nieuw proces of een product neerzet

WAAROM 5ST3PS?

De opleiding van 5ST3PS is praktijkgericht en bereidt je voor op het gecertificeerde examen, geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS), de wereldwijde kwaliteitsnorm voor Lean. Onze colleges zijn interactief en gericht op het verwerven van praktische vaardigheden. En dat werpt zijn vruchten af: 5ST3PS is namelijk verkozen tot beste kwaliteit & project management opleider van Nederland 2019. De opleidingen zijn ontworpen door Willem Salentijn, auteur van het boek Lean Six Sigma van Noordhoff Uitgevers. Dit boek wordt gebruikt in het hoger onderwijs. Onze opleidingen zijn hoog gewaardeerd (9,8) en kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk een greep uit de cases die we hebben voltooid voor bedrijven in diverse branches.

INSCHRIJVEN VOOR DE UPGRADE NAAR BLACK BELT E-LEARNING

De Upgrade naar Black Belt e-learning volg je al vanaf € 1.499,-. Voor dit bedrag krijg je toegang tot al ons cursusmateriaal, de e-learning en een examen. Als je slaagt, ontvang je ook een internationaal erkend certificaat. Tijdens de e-learning leer jij om een Lean Six Sigma Black Belt te worden en de bewezen Lean en Six Sigma methodes toe te passen. Een investering die je veel profijt zal opleveren gedurende je carrière.

Bij de Upgrade naar Black Belt e-learning volg je ook nog twee live Virtual Classrooms en heb je een persoonlijke coach. De Virtual Classrooms zijn online trainingen verzorgd door een Master Black Belt. Tijdens de Virtual Classrooms wordt de stof besproken en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarnaast is de Master Black Belt ook jouw persoonlijke coach en als zodanig bereikbaar voor vragen. Je weet dus zeker dat jij de stof volledig doorgrondt en dat je optimaal voorbereid bent op het examen.

U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE UPGRADE NAAR BLACK BELT E-LEARNING

 

  • Voor wie zijn de e-learnings geschikt?

   Onze cursus is geschikt voor iedere werknemer of werkgever die zijn bedrijfsprocessen wil verbeteren. Voor iedereen die een positief effect op klanttevredenheid, medewerkersbetrokkenheid en winst wil realiseren. Er zijn geen toelatingseisen, iedereen kan zich inschrijven. Wees je er echter wel bewust van dat de e-learning een hbo-niveau insteek heeft en dat de stof ook daadwerkelijk op het hbo wordt toegepast.

 

  • Is 5ST3PS een geaccrediteerde organisatie?

   Jazeker, de opleiding van 5ST3PS is geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS) en de Council for Six Sigma Certification (CSSC).

   De examens worden afgenomen door International Lean Six Sigma Institute (iLSSi). We nemen dus niet zelf examens af wat de meeste aanbieders wel doen. Hierdoor weet je dat je een echt certificaat krijgt. Als je geslaagd bent, kan je dus officieel aan de slag als Lean Six Sigma Black Belt professional.

 

  • Wat is het verschil tussen een Green Belt en een Black Belt?

   Het voordeel van een Black Belt ten opzichte van een Green Belt is dat een Black Belt leert om complexe, meervoudige problemen op te lossen. Een Green Belt leert alleen om enkelvoudige problemen op te lossen. Bovendien leert een Black Belt ook om een cultuur van continue verbeteren neer te zetten in een organisatie. Tot slot leert een Black Belt ook om Green Belts te begeleiden.

 

  • Hoe ziet het examen voor de Lean Six Sigma Black Belt eruit?

   Met het examen testen we of je klaar bent om een Lean Six Sigma Black Belt specialist te worden. Cursisten krijgen een voucher voor het afnemen van het internationaal erkende Lean Green Belt examen. Dit examen wordt gefaciliteerd door International Lean Six Sigma Institute, gelieerd aan Heriot-Watt University met als Executive Consultant Professor Jiju Antony, wereldwijd de meest geciteerde wetenschapper voor Lean Six Sigma. Dit examen is in lijn met de Body of Knowledge van de Council for Six Sigma certification en Lean Competency System level 1c.

Volg ons op LinkedIn

Volgen