Lean green belt training Utrecht

LEAN Green belt al voor € 1500,-

Training op locatie in Utrecht

HOOGST GEWAARDEERD IN NEDERLAND

Interactieve training in kleine groepen

Wil jij leren hoe je effectief processen perfectioneert, meer kwaliteit levert voor klanten en productieproblemen gestructureerd oplost? Volg dan de Lean Green Belt training in Utrecht. In 3 weken leer je alle ins en outs van de specialisten van 5ST3PS: de beste opleider in Nederland als het om kwaliteitsmanagement gaat.

LEAN GREEN BELT OPLEIDING IN UTRECHT BIJ 5ST3PS

Kies je voor een van de trainingen van 5ST3PS, dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

Best beoordeelde Lean Green Belt opleiding van Nederland (2021)

Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht

Gunstige trainingslocatie in Utrecht

In slechts 3 weken een Lean Green Belt

Interactief en direct toepasbaar in de praktijk

Prettige trainingstijden, buiten de spits reizen

Totale kosten € 1500,-

CRKBO-geaccrediteerde docenten met kennis van zaken

Zelf het tijdstip van je examen kiezen

WAT DOE JE ALS LEAN GREEN BELT?

Als organisatie is het tegenwoordig essentieel om flexibel te zijn als het gaat om omgaan met veranderingen. Hierbij is het van belang dat de kosten laag blijven en de kwaliteit hoog. Met Lean zorg je dat jouw organisatie zich optimaal kan aanpassen in een veranderend landschap. Zo bespaar je kosten, los je problemen effectief op met de juiste mensen en maak je capaciteit vrij. Het doel is om niet harder, maar slimmer te werken. Als Lean Green Belt ben jíj de projectleider van deze veranderingen.

WAARUIT BESTAAT DE LEAN GREEN BELT OPLEIDING?

Tijdens de Lean Green Belt opleiding leer je onder andere met Lean verspillingen te elimineren, projectmatig problemen op te lossen op een efficiënte manier, in te spelen op veranderingen zónder het proces negatief te beïnvloeden en processen in te richten met de focus op maximale kwaliteit tegen de laagste kosten. De Lean Green Belt cursus is opgebouwd in 3 modules:

Module 1: Waardestroom

In de module Waardestroom leggen we aan de hand van een simulatie het procesdenken en de waardestroom uit als basis voor verbeteren. We plaatsen de waardestroom tegen de context van snelheid en kwaliteit. We leren de waardestroom in kaart te brengen om vervolgens verspillingen te verwijderen, business value add te minimaliseren en klantwaarde te vergroten.

Module 2: Continuous Flow

In de module Continuous Flow leren we hoe we een bedrijfsproces zodanig optimaliseren dat het is afgestemd op de klantvraag, de stappen in de waardeketen volledig op elkaar afgestemd zijn en iedereen continu bezig is waarde te creëren. We leren niet alleen hoe we principes van Flow en Pull praktisch toepassen, maar ook hoe we de optimale instellingen bepalen.

Module 3: LEAN Management

In de module Lean Management leren we de principes die Toyota hebben groot gemaakt en de basis zijn voor Lean Management. Naast het Toyota Productie Systeem leren we hoe we vanuit de Lean-gedachte de organisatie besturen (Hoshin Kanri) en hoe we mensen coachen naar betere resultaten (Kata). Dit alles tegen de context van Kaizen, waarvan we leren dat dit niet alleen staat voor continu verbeteren, maar ook een management benadering is.

TRAININGSKALENDER

Bekijk hieronder de verschillende trainingsdata van de Lean Green Belt opleiding in Utrecht. Naast de klassikale cursussen bieden we de mogelijkheid om online trainingen te volgen in onze virtual classroom.

3 juli t/m 5 juli 2023

Utrecht

Toon cursusdata

3 juli, 10:00-17:00, Module I

4 juli, 10:00-17:00, Module II

5 juli, 10:00-17:00, Module III

Download brochure
Schrijf je in

6 september t/m 20 september 2023

Utrecht

Toon cursusdata

6 september, 10:00-17:00, Module I

13 september, 10:00-17:00, Module II

20 september, 10:00-17:00, Module III

Download brochure
Schrijf je in

8 september t/m 22 september 2023

Utrecht

Toon cursusdata

8 september, 10:00-17:00, Module I

15 september, 10:00-17:00, Module II

22 september, 10:00-17:00, Module III

Download brochure
Schrijf je in

WAT GEBEURT ER NA MIJN AANMELDING?

Al onze opleidingen hebben een startgarantie, dat betekent dat je 100% zeker bent van een plekje als je je aanmeldt. Na je inschrijving ontvang je binnen 24 uur een bevestiging van ons met alle informatie die je nodig hebt. Een week voor aanvang van de cursus sturen we je nog een herinnering en ontvang je een kennismakingsmail van de trainer.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de telefoon, mail of chat.

BROCHURE AANVRAGEN

Wil je alvast meer informatie over de inhoud van de Lean Green Belt training? Vraag dan de brochure aan. Hierin lees je alles over de opleidingen die je bij 5ST3PS kunt volgen, ervaringen van andere cursisten en meer.

WAAROM LEAN GREEN BELT BIJ 5ST3PS IN UTRECHT?

Onze praktijkgerichte Lean Green Belt opleiding is samengesteld door Willem Salentijn, die het boek Lean Six Sigma heeft geschreven. Onze opleidingen worden jaar na jaar als beste beoordeeld binnen hun categorie en staan bekend om hun voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding. Je volgt de opleiding tot Lean Green Belt in Utrecht, op een goed bereikbare locatie. De lessen volg je in kleine groepen, met veel interactie en praktische cases.

DIT ZIT ER ALLEMAAL BIJ DE CURSUS INBEGREPEN:

  • Toegang tot al het cursusmateriaal en de online leeromgeving
  • Een kopie van het boek Lean Six Sigma
  • Dinerarrangementen + onbeperkt koffie en thee
  • Het examen

LEAN GREEN BELT TRAINING VOLGEN IN UTRECHT

Wil jij de Lean Green Belt opleiding volgen in Utrecht? De trainingslocatie van 5ST3PS bevindt zich op een gunstige locatie die zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken is. Om te voorkomen dat je in de file staat of in een overvolle trein terechtkomt, hebben we de trainingen buiten de spits om ingepland. Zo reis je altijd comfortabel van en naar jouw Lean Green Belt cursus in Utrecht.

ADRES

Meeting Plaza Utrecht
Godebaldkwartier 357
3511 DT Utrecht

Routebeschrijving

Meeting Plaza

NEEM CONTACT OP MET 5ST3PS

Heb je nog vragen over de Lean Green Belt cursus of wil je meer weten over het aanmelden voor de trainingen in Utrecht? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem contact met op met onze experts.

Volg ons op LinkedIn

Volgen