5ST3PS & Corona maatregelen

Klassikale trainingen

Nu de maatregelen door de overheid weer wat versoepeld zijn, kunnen we ook weer beginnen met het geven van klassikale trainingen! 5ST3PS werkte al met kleine groepen van maximaal 8 cursisten en onze trainingslocaties zijn voorbereid op de 1,5 meter norm. Wat betekent dat?

  • Je zit in de zaal op minimaal anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Je ontvangt vooraf een digitale placemat. Hierop staan de belangrijkste maatregelen, veiligheidsinstructies en de route met daarop aangeduid de ingang, zaal, toiletten en de uitgang.
  • Er zijn looproutes gemaakt, met vloermarkeringen.
  • Gasten worden buiten ontvangen. Dit om opstopping te voorkomen. Hier worden de regels nogmaals toegelicht en gevraagd of de gasten direct naar de zaal gaan. Tevens worden de looproutes uitgelegd, pauze beleid, FILO toelichting (First in Last out).
  • Lunch/Diner to go middels een eigen box.
  • Voldoende desinfecteer-middelen aanwezig.
  • Onze simulaties vereisen geen fysiek contact.

Om alle huidige regels te vinden wat betreft het coronabeleid, ga naar de website van het RIVM.

Online trainingen in de Virtual Classroom

Naast klassikale trainingen, bieden we ook online trainingen in de Virtual Classroom aan. De inhoud van de training is hetzelfde, maar je volgt de training van achter jouw eigen computer of laptop. Op deze pagina vind je meer informatie over de online trainingen in de Virtual Classroom.

Corona maatregelen

E-learnings

Ook is het mogelijk om bij 5ST3PS e-learnings te volgen, volledig in het Nederlands. E-learnings doe je in jouw eigen tempo wanneer het jou uitkomt met ondersteuning van jouw eigen coach. Hierbij bieden wij als extra een live sessie waarin we een echte actuele casus uit de beroepspraktijk behandelen.

Meer lezen hierover? Ga naar de e-learnings.

Corona maatregelen 5ST3PS

Volg ons op LinkedIn

Volgen

Neem contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk. U kunt ook bellen naar 010-8468990.