AGILE EN SCRUM OPLEIDINGEN

Meer dan 70% van projecten mislukt. Tijdens een project gebeurt er van alles waardoor het toch net iets anders loopt dan je van te voren gedacht had. Agile en Scrum zijn methoden om in te kunnen spelen op veranderingen en resultaat te maximaliseren. Ontstaan vanuit de IT kun je eigenlijk (bijna) alles op deze manieren ontwikkelen. Of het nu het verbeteren van een proces is of het ontwerpen en bouwen van een auto op zonne energie.

Agile staat voor iteratief ontwikkelen waarbij inspelen op verandering belangrijker is dan volgen van een groot plan. Scrum is een framework om iteratief ontwikkelen te faciliteren. Hierin zijn twee rollen heel belangrijk, namelijk die van de Scrum Master en de Product Owner. De Scrum Master faciliteert het ontwikkelproces zodat ook daadwerkelijk de ontwikkelaars in staat zijn de doelen te behalen. De Product Owner stelt de doelen en maximaliseert de waarde voor de organisatie.

Bij 5ST3PS hebben we een opleiding voor zowel de Scrum Master als de Product Owner Je leert in 1 dag de praktische vaardigheden voor jouw rol als Scrum Master en Product Owner. Verder bereiden we je voor op de internationale PSM en PSPO examens.

Wil je in 90 seconden leren wat Agile en Scrum inhouden?

Scrum Framework

Volg ons op LinkedIn

Volgen

Neem contact met ons op

U kunt ook bellen naar:

010 – 846 89 90

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij de eerste 20 modellen van het boek Modellen voor Agile werken ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Subscribe

*

indicates required

 

Voornaam

*

 

Achternaam

*

 

E-mailadres

*

 

Telefoonnummer

*