Alle blogsLean

Wat Wij Kunnen Leren Van Scania En Hoe Zij Hun Lean Toepassen

By 30 juni 2019november 20th, 2020Geen Reacties
Wat Wij Kunnen Leren Van Scania En Hoe Zij Hun LEAN Toepassen

Vorige week bij Scania geweest en daar voel je dat Lean tot in de haarvaten zit en niet zoals bij sommige organisaties iets is wat in de toolbox zit terwijl we verder doen wat we altijd al deden. Als je echt Lean wilt zijn, dan is dat een kwestie van een lange adem en doorzettingsvermogen, maar het levert je wel veel op. Scania schreef zelfs in de crisis zwarte cijfers. Bij 5ST3PS willen we naast de tools en de methode ook deze essentie overbrengen. Er lopen er al genoeg rond die Lean hebben gedegradeerd tot het rondlopen met een rode stift om te kunnen schrappen.

Zelf leren?

Wil je leren hoe je Lean in de praktijk toepast? Volg dan een van onze opleidingen. Tijdens onze opleidingen maken we gebruik van echte casussen en is er voldoende ruimte om jouw situatie in te brengen. Bovendien krijg je een internationaal erkend certificaat als je slaagt voor het examen!

Naast opleidingen, doen we ook aan advisering. Neem vrijblijvend contact op met info@5st3ps.nl of bekijk via deze link welke resultaten we in het verleden hebben geboekt. (Nadat je op de link hebt geklikt, moet je even naar beneden scrollen.)

Lean Six Sigma Green Black Belt Certification

Laat een reactie achter