Search
Close this search box.

Lean Six Sigma Online Examen

In jouw eigen tempo wanneer het jou uitkomt opleiding volgen en het examen inplannen? Zowel de black belt online examen als de green belt online examen kun je zowel voor Lean als Lean Six Sigma doen bij 5ST3PS. Voor Nederlandse studenten kun je examen afleggen op een examen locatie in Utrecht of Nieuwegein. Als je niet in Nederland woont, heb je de mogelijkheid van een examen proctor. Wat je wel nodig hebt is een geschikte computer of laptop met webcam. Om vast te stellen dat jij degene bent die examen doet, wordt gewerkt met proctor software en persoonlijke identificatie. Op die manier wordt geborgd dat het examen daadwerkelijk door degene die het examen heeft aangevraagd wordt gemaakt. Proctors worden gebruikt door universiteiten en erkende internationale leerinstituten. Bij 5ST3PS zijn proctor examens vooralsnog alleen beschikbaar voor niet in Nederland geregistreerde studenten.

WAAR BESTAAT EEN OFFICIEEL ONLINE EXAMEN UIT?

Het Lean six sigma online green belt examen en het Lean online green belt examen bestaan uit 100 vragen. De vragen in het examen passen binnen een casus. Binnen een casus moeten telkens keuzes worden gemaakt voor de green belt online examen vragen. Op deze manier wordt getoetst of de kandidaat naast kennis en kunde ook de vaardigheden voor de Green Belt bezit. Het internationaal erkende certificaat van ILSST staat voor een hoog niveau van toetsing waarbij de competenties van de kandidaat breed getoetst worden. Het Lean six sigma online black belt examen en het Lean online black belt examen bestaan uit 100 vragen. Net zoals bij het Green Belt online examen passen deze vragen telkens binnen een casus. Bij alle examens wordt eerst begonnen met een casus over de theorie en de context van de leerstof. Vervolgens krijg je casussen die gebaseerd zijn op de beroepspraktijk.
De Black Belt is de specialist om problemen die meerdere processen of afdelingen raken op te lossen. Voorbeelden van meervoudige problemen zijn:

WAAROM EEN LEAN SIX SIGMA ONLINE EXAMEN MAKEN BIJ 5ST3PS?

Toetsen en beoordelen is bij 5ST3PS los gekoppeld van het verzorgen van de trainingen en opleidingen. Dus op de laatste lesdag komt de docent niet met een examen die hij dan vervolgens zelf nakijkt. De online examens van 5ST3PS worden gefaciliteerd door ILSSI, de internationale standaard voor Lean Six Sigma. De certificaten van ILSSI Zijn wereldwijd erkend en in tegenstelling tot ASQ zijn de certificaten voor de green belt online en black belt online levenslang geldig.

De drie voornaamste redenen voor het kiezen van een online examen van 5ST3PS zijn:

VOORDELIG ONLINE EXAMEN MAKEN

De examens van de certificeerder zijn normaal gesproken tussen de 216 en de 312 pond voor respectievelijk de Green Belt online en de Black Belt online. Bij de e-learnings van 5ST3PS is het examen inbegrepen in de cursusprijs. Als je een Lean Green Belt e-learning doet voor 599 euro dan zit daar het internationaal erkende examen bij inbegrepen

Voordelen van de online examens:

MET WELKE OPLEIDING KAN IK HET BESTE BEGINNEN?

De opleidingen van 5ST3PS zijn modulair opgebouwd. Je kunt dus heel makkelijk instromen en later upgraden. De meest laagdrempelige opleiding is de Lean Green Belt (LGB). De LGB is een must voor iedereen die werkt in processen of het nou in kantooromgevingen is, de zorg, de publieke sector of maakomgevingen.

UITSTEKENDE BEGELEIDING BIJ ONLINE EXAMENS

Bij alle e-learnings heb je voorbeeld examenvragen die je voorbereiden op het examen. Gelet op het hoge slagingspercentage, word je optimaal voorbereid op het examen. Bij de premium e-learnings heb je nog als extra live sessies waarin de examens besproken worden en er extra gelegenheid is voor vragen. Verder zijn onze Black Belts per mail, telefoon en whatsapp bereikbaar voor vragen.

MAKKELIJK EXAMENS INPLANNEN BIJ 5ST3PS

Je kunt makkelijk jouw examen inplannen met de link die je ontvangt aan het einde van jouw opleiding. Zodra de uitslag binnen is krijg je jouw certificaat met daaraan gekoppeld de Internationale registratie.

WAT LEVERT EEN BEHAALD ONLINE EXAMEN VOOR UW BEDRIJF OP?

De certificaten van ILSSI zijn wereldwijd de absolute norm voor Lean en Lean Six Sigma. Professor Jiju Antony, de hedendaagse Deming en meest vooraanstaande wetenschapper voor Lean Six Sigma, is de executive consultant voor ILSSI. De Body of Knowledge sluit aan bij de beroepspraktijk en de nieuwste inzichten uit de wetenschap.

TRAININGSKALENDER ONLINE EXAMENS

Wanneer zijn de examens? Dat is heel simpel: aan het einde van jouw opleiding kun je makkelijk jouw examen inplannen met de link.

CONTACT MET 5ST3PS

Op zoek naar meer informatie over een Lean Six Sigma online examen? We staan je graag te woord. Maak gebruik van ons chatvenster of bereik ons via het contactformulier.

Brochure downloaden

Brochure downloaden