Lean Six Sigma online examen

In jouw eigen tempo wanneer het jou uitkomt online examen doen? Zowel de black belt online examen als de green belt online examen kun je zowel voor Lean als Lean Six Sigma doen bij 5ST3PS. Wat je wel nodig hebt is een geschikte computer of laptop met webcam. Om vast te stellen dat jij degene bent die examen doet, wordt gewerkt met proctor software en persoonlijke identificatie. Op die manier wordt geborgd dat het examen daadwerkelijk door degene die het examen heeft aangevraagd wordt gemaakt. Proctors worden gebruikt door universiteiten en erkende internationale leerinstituten.

Waar bestaat een officieel online examen uit?

Het Lean six sigma online green belt examen en het Lean online green belt examen bestaan uit 100 vragen. De vragen in het examen passen binnen een casus. Binnen een casus moeten telkens keuzes worden gemaakt voor de green belt online examen vragen. Op deze manier wordt getoetst of de kandidaat naast kennis en kunde ook de vaardigheden voor de Green Belt bezit. Het internationaal erkende certificaat van ILSST staat voor een hoog niveau van toetsing waarbij de competenties van de kandidaat breed getoetst worden.

Het Lean six sigma online black belt examen en het Lean online black belt examen bestaan uit 100 vragen. Net zoals bij het Green Belt online examen passen deze vragen telkens binnen een casus. Bij alle examens wordt eerst begonnen met een casus over de theorie en de context van de leerstof. Vervolgens krijg je casussen die gebaseerd zijn op de beroepspraktijk.

Waarom een Lean Six Sigma online examen maken bij 5st3ps?

Toetsen en beoordelen is bij 5ST3PS los gekoppeld van het verzorgen van de trainingen en opleidingen. Dus op de laatste lesdag komt de docent niet met een examen die hij dan vervolgens zelf nakijkt. De online examens van 5ST3PS worden gefaciliteerd door ILSSI, de internationale standaard voor Lean Six Sigma. De certificaten van ILSSI Zijn wereldwijd erkend en in tegenstelling tot ASQ zijn de certificaten voor de green belt online en black belt online levenslang geldig.

De drie voornaamste redenen voor het kiezen van een online examen van 5ST3PS zijn:

  1. Internationaal erkend
  2. Examens worden door de certificeerder zelf afgenomen
  3. Online maken wanneer het jou uitkomt

Voordelig online examen maken

De examens van de certificeerder zijn normaal gesproken tussen de 135 en de 195 pond voor respectievelijk de Green Belt online en de Black Belt online. Bij de e-learnings van 5ST3PS is het examen inbegrepen in de cursusprijs. Als je een Lean Green Belt e-learning doet voor 399 euro dan zit daar het internationaal erkende examen bij inbegrepen.

Voordelen van de online examens:

  1. Inbegrepen in de cursusprijs
  2. Internationaal gecertificeerd
  3. Maken wanneer het jou uitkomt

Uitstekende begeleiding bij online examens

Bij alle e-learnings heb je voorbeeld examenvragen die je voorbereiden op het examen. Gelet op het hoge slagingspercentage, word je optimaal voorbereid op het examen. Bij de premium e-learnings heb je nog als extra live sessies waarin de examens besproken worden en er extra gelegenheid is voor vragen. Verder zijn onze Black Belts per mail, telefoon en whatsapp bereikbaar voor vragen.

Toegankelijk online examen maken bij 5ST3PS

Heb je een werkende computer of laptop met een webcam, dan is het heel gemakkelijk om online examen te maken. Voor het examen wordt een tijdsslot met je afgesproken en als het zover is, moet je je identificeren. Vervolgens maak je examen met de webcam en de proctor aan. Na afloop krijg je direct de uitslag en jouw certificaat en volgt binnen een week de inschrijving in de internationale registers.

Welke online examens zijn er beschikbaar bij 5st3ps?

Wat levert een behaald online examen voor uw bedrijf op?

De certificaten van ILSSI zijn wereldwijd de absolute norm voor Lean en Lean Six Sigma. Professor Jiju Antony, de hedendaagse Deming en meest vooraanstaande wetenschapper voor Lean Six Sigma, is de executive consultant voor ILSSI. De Body of Knowledge sluit aan bij de beroepspraktijk en de nieuwste inzichten uit de wetenschap.

Trainingskalender online examens

Wanneer zijn de examens? Dat is heel simpel: het green belt of black belt examen online kun je afspreken wanneer het jou uitkomt en er een beschikbaar tijdsslot is. Binnen een week heb je altijd een tijdsslot welke past. Het tijdsslot is belangrijk voor de persoonlijke identificatie.

Contact met 5st3ps

Op zoek naar meer informatie over een Lean Six Sigma online examen? We staan je graag te woord. Maak gebruik van ons chatvenster of bereik ons via het contactformulier.

Contact opnemen