Search
Close this search box.

Lean Six Sigma Conferentie 2021

conference lean six sigma

Lean Six Sigma Conferentie 2021

De laatste ontwikkelingen in het vakgebied vind je op de Lean Six Sigma Conferentie 2021 welke dit jaar wordt gehouden in Cambridge. Cambridge ken je ongetwijfeld van de beroemde universiteit en het roeiteam. Tijdens deze conferentie krijg je nieuwe inzichten en waardevolle tools. Verder ga je de Gemba op en kun je netwerken. Tijdens de Gemba walk leer je door andere ogen te kijken naar het proces en verspillingen. Als je meer wilt lezen over de Gemba walk kan dat in dit artikel (leestijd 2 minuten).

October 6th, 7th and 8th 2021

Granta Park Conference Centre, Cambridge, UK

De conferentie kun je bijwonen in Cambridge en via een live online verbinding. Je kunt aansluiten bij diverse workshops zoals hoe je financiële processen kunt verbeteren. Hoe je de Robotic Process Automation (RPA) kunt integreren in LSS. Hoe je praktisch met Lean Six Sigma bijdraagt aan sustainability doelstellingen. En zo zijn er nog 16 sprekers en workshops.

Zachte factoren om harde uitkomsten te verbeteren

Als je in Cambridge bent zul je onze Master Black Belt Willem Salentijn tegenkomen die de resultaten presenteert van zijn onderzoek. Willem onderzoekt met een global team met onder andere Professor Jiju Antony en gefaciliteerd door de Vrije Universiteit Amsterdam de effecten van de soft factors op de bedrijfsmatige uitkomsten. Dit onderzoek geeft je hele nieuwe inzichten in de factoren die leiden tot succes of juist falen van Lean implementaties.

Sprekers

Dit jaar vind je weer een indrukwekkend gezelschap van sprekers tegenkomen zoals Daniel Jones, mede auteur van het baanbrekende boek The Machine that Changed the World en Lean Thinking. Meer lezen over de boeken en de ontwikkeling kun je in dit artikel (leestijd 2 minuten).

Een andere spreker is Bob Emiliani die in zijn onderzoeken Lean in een breder perspectief plaatst. Traditioneel management en optimalisatie denken zijn vaak meer belemmerend dan ondersteunend. Professor Bob geeft handvatten die je kunt toepassen om mislukking te voorkomen.

Kaarten

Kaarten voor dit geweldige event kun je kopen op de website van ILSSI https://ilssi.org/events-2021/

Als je meegaat met de mensen van 5ST3PS en je bent een (oud) cursist van ons dan krijg je nog eens extra korting. Stuur een bericht via het contactformulier.

Latest Post

At 5ST3PS we have one foot in science and one foot in practice. This enables us to combine the knowledge of both worlds and use it in our courses. On this page we share some papers to share our scientific knowledge.

Voor meer informatie lees meer in onze kennisbank

Brochure downloaden

Brochure downloaden