Search
Close this search box.

Lean Six Sigma Certificering

Lean Six Sigma Certificering is de bevestiging dat je de kennis en vaardigheden beschikt voor het toepassen van Lean Six Sigma. Om zeker te weten dat de certificering een formele status heeft, moet deze worden afgegeven door een onafhankelijke certificerende instantie. Bij 5ST3PS worden de certificeringen voor de Yellow Belt, de Green Belt, de Black Belt en de Master Black Belt verzorgd door ILSSI, de wereldwijde norm voor Lean Six Sigma Certificering. Op deze manier weet je zeker dat jouw Green Belt certificaat of Black Belt certificaat internationaal erkend is.

Het verzorgen van onderwijs moet namelijk ontkoppeld zijn van het toetsen en beoordelen. Anders krijg je dat de slager zijn eigen vlees keurt. Bij 5ST3PS zijn alle certificeringen internationaal geaccrediteerd. Waarom kiezen voor 5ST3PS?

Wil je de volgende stap zetten in jouw ontwikkeling? Start de chat met één van onze Black Belts.

WAT IS DAN HET BESTE LEAN SIX SIGMA CERTIFICERINGSPROGRAMMA?

5ST3PS heeft gekozen voor ILSSI om de volgende 3 redenen:

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LEAN EN SIX SIGMA?

Lean concentreert zich op het proces en de verwerking en Six Sigma concentreert zich op de dieper liggende grondoorzaken en data. Is dat moeilijk? Als je een huishoudboekje kunt bijhouden, dan heb je de basis vaardigheden om aan de slag te gaan met Six Sigma.

Vooral het laatste is heel belangrijk. Waar een Multiple Choice examen vaak het Multiple Gok examen is, worden in de examens voor de Green Belt en de Black Belt de toepassingen van vaardigheden getoetst.

PRAKTIJKCERTIFICERING

Hoewel niet verplicht, is de praktijkcertificering een mooi bewijs van het toepassen van Lean Six Sigma in de praktijk. Het assessment voor de praktijkcertificering is een moment waarin onafhankelijke assessors de originaliteit en beroepstoepassing toetsen. De Green Belt moet daarvoor 1 project verdedigen. De Black Belt moet 2 projecten inbrengen. Een Master Black Belt helpt je in het voorbereiden van het assessment zodat je zeker weet dat je goed voorbereid bent.

WAAROM EEN LEAN SIX SIGMA CERTIFICERING BEHALEN BIJ 5ST3PS?

5ST3PS is meerdere keren gekozen als Beste Opleider van Nederland. Een opleiding bij 5ST3PS staat garant voor kwaliteit en het toepassen in de beroepspraktijk. Door de internationale certificering weet je zeker dat je een erkend certificaat krijgt. De opleidingen voor de Lean Green Belt en de Lean Black Belt aan de ene kant en de Lean Six Sigma Green Belt en de Lean Six Sigma Black Belt worden online en klassikaal verzorgd. De e-learnings met virtual classroom bieden het voordeel van online leren met de klassikale ondersteuning. Alle opleidingen zijn geaccrediteerd en leiden op voor hetzelfde examen, online of klassikaal.

WELKE ZIJN DE VOORDELEN VAN HET HALEN VAN JOUW GREEN BELT CERTIFICAAT OF BLACK BELT CERTIFICAAT BIJ 5ST3PS?

VOORDELIG OPLEIDINGEN VOLGEN

UITSTEKEND OPGELEID PERSONEEL

De Master Black Belts van 5ST3PS zijn gevormd in de beroepspraktijk en zijn didactisch gevormd. De lead trainer van 5ST3PS doet wetenschappelijk onderzoek en publiceert regelmatig in vaktijdschriften.

BINNEN 5ST3PS IS VEEL ERVARING EN KENNIS AANWEZIG OVER LEAN SIX SIGMA CERTIFICERING

Om bij 5ST3PS onderwijs te verzorgen en begeleiding in organisaties te verzorgen, moet je veel vlieguren achter jouw naam hebben. Door de koppeling met wetenschappelijk onderzoek en het hoger onderwijs, worden de nieuwste inzichten altijd toegepast.

HOE VOLGT U HET BESTE EEN OPLEIDING BIJ 5ST3PS?

De opleidingen en internationale certificeringen zowel online als klassikaal als in een e-learning die beschikbaar zijn, zijn de volgende:

De titels die verkregen worden zijn:

WELKE OPLEIDINGEN ZIJN ER EN WELKE ZIJN DE VOORDELEN?

E-learning basic E-learning Premium Virtual Classroom online Klassikale trainingen

Leidt op voor de internationale certificering

Ja

Ja

Ja

Ja

Leerstof dekt de Body of Knowledge af

Ja

Ja

Ja

Ja

Online ondersteuning

Ja

Ja

Ja

Ja

Persoonlijke ondersteuning door de eigen coach

Nee

Ja

Ja

Ja

Live interactie tussen studenten en docent

Nee

Ja

Ja

Ja

Behandelen van de casussen van studenten

Nee

Ja

Ja

Ja

Gehele opleiding live in een kleine groep met een docent?

Nee

Nee

Ja

Ja

Verhouding e-learning-live les

100-0

80-20

0-100

0-100

Lessen via de webcam

Nee

Ja

Ja

Ja

Lessen live met alle corona maatregelen

Nee

Nee

Nee

Ja

TRAININGSKALENDER

CONTACT OPNEMEN MET 5ST3PS

Vragen over Lean Six Sigma Certificering? Neem eenvoudig contact op door middel van onze chatvenster of maak gebruik van ons online contactformulier.

Brochure downloaden

Brochure downloaden