Lean en Lean Six Sigma opleidingen met het STAP Budget

Klassikale Lean Green Belt voor €500,-

e-learning GRATIS

Klassikale Lean Six Sigma Green Belt voor €1350,-

e-learning GRATIS

Volg voordelig een opleiding met het STAP budget en wordt Internationaal gecertificeerd

Klassikale Lean Six Sigma Black Belt voor €3350,-

e-learning al voor €599,-

 

Klassikale Lean Black Belt voor €1350,-

e-learning GRATIS

Je kunt bij 5ST3PS voordelig een opleiding volgen met inzet van het STAP-budget. Als erkende opleider komen al onze opleidingen in aanmerking voor STAP-budget. Verder is het 0% BTW tarief van toepassing op al onze opleidingen.

 

Bedragen zijn na toepassing van het STAP budget en voor de klassikale opleiding. De elearning Lean Green Belt (LGB), elearning Lean Six Sigma Green Belt (LSSGB) en de elearning Lean Back Belt (LBB) zijn gratis na toepassing van het STAP-budget.

 

Voorwaarde voor de prijzen op deze pagina is wel dat het STAP-budget wordt toegekend. Als STAP-budget NIET wordt toegekend kun je kosteloos annuleren als je via 5ST3PS bent ingeschreven, de aanvraag naar de volgende ronde verplaatsen of besluiten de opleiding toch zelf te betalen.

 

Je kunt je makkelijk inschrijven via onze Inschrijfpagina https://www.5st3ps.nl/inschrijven/ waar je kunt aangeven bij inschrijven dat je gebruik wilt maken van de STAP-subsidie.

Tabel met stappen hoe het stap budget aangevraagd kan worden. Ga voor meer informatie naar uwv.nl
Met het STAP budget kun je met €1000,- subsidie een  opleiding bij 5ST3PS volgen. Een aantal opleidingen zelfs GRATIS. In de tabel hiernaast zie je hoe je het STAP-budget kunt aanvragen.

Het STAP budget is enkele keren per jaar beschikbaar. Voor aanmelden heb je een aanmeldbewijs nodig waar wij voor zorgen. Inschrijven kan via https://www.5st3ps.nl/inschrijven/

Wanneer de volgende aanvraagperiode van start gaat zie je hier of in de tabel hieronder.

Alle opleidingen bij 5ST3PS zowel de klassikale als de elearnings leiden op voor dezelfde Internationale certificering. Als opleider certificeren we niet.

Je ontvangt bij jouw opleiding een voucher waarmee je jouw examen kunt aanvragen bij de certificeerder. Zo heb je de garantie dat je een echt certificaat krijgt met Internationale werking.

Ons slagingspercentage voor zowel de klassikale opleidingen als de elearning zit rond de 85%. Dat is ruim boven de benchmark van 65%.

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een subsidie voor bijscholing die wordt uitgekeerd door het UWV voor erkende opleidingen. Het STAP-budget is gericht op opleidingen die de positie op de arbeidsmarkt verbeteren. Opleidingen worden vergoed tot €‎1000 gebruik makend van in totaal 200 miljoen euro. Dit wordt verstrekt in 5 verschillende tijdsvakken. Voor deze tijdvakken geldt op=op, zorg dus dat je er op tijd bij bent: de tijdvakken zijn in de tabel hieronder te vinden!

WAAROM 5ST3PS?

De opleidingen van 5ST3PS zijn praktijk gericht volgens het principe dat wat je bij ons leert je direct kunt toepassen. De opleidingen zijn ontworpen door Willem Salentijn, auteur van het boek Lean Six Sigma van Noordhoff Uitgevers. Dit boek is het meest gebruikte boek voor Lean Six Sigma in Bachelor opleidingen.  Onze opleidingen zijn hoog gewaardeerd (9,8) en kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Verder zijn we in de verkiezingen van Springest en ILSSI diverse keren verkozen tot Beste Opleider voor Lean en Lean Six Sigma opleidingen.