Lean green belt training Rotterdam

LEAN Green belt in 3 weken voor € 1500,-

Opleiding op locatie in Rotterdam

Best beoordeeld van Nederland

Praktijkgerichte training in kleine groepen

Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van kwaliteitsmanagement? Met de Lean Green Belt training in Rotterdam van 5ST3PS leer jij binnen 3 weken alles over het verbeteren van processen, het effectief oplossen van problemen en bovenal het leveren van meer kwaliteit zonder hogere kosten.

VOLG DE LEAN GREEN BELT OPLEIDING IN ROTTERDAM BIJ 5ST3PS

Als je kiest voor een training van 5ST3PS, weet je zeker dat je goed zit. Je profiteert namelijk van al onze voordelen:

Hoogst gewaardeerde Lean Green Belt opleiding van Nederland (2021)

Interactieve trainingen in kleine groepen

Goed bereikbare trainingslocatie in Rotterdam

In 3 weken je certificaat als Lean Green Belt

Praktijkgerichte opleiding, veel persoonlijke aandacht

Gunstige trainingstijden, buiten de spits

Totale trainingskosten slechts € 1500,-

CRKBO-geaccrediteerde docenten

Jij bepaalt het tijdstip waarop je je examen aflegt

WAT IS EEN LEAN GREEN BELT?

Bedrijven en andere organisaties moeten vandaag de dag goed kunnen inspelen op veranderingen. Als Lean Green Belt ben jij de projectleider die dit in goede banen leidt. Je wilt de kosten laag houden en de kwaliteit verhogen. Problemen los je gestructureerd op, waarbij je precies de juiste personen weet in te zetten. Zo past jouw organisatie zich perfect aan op de veranderende markt. Niet harder, maar slimmer werken is het devies.

WAARUIT BESTAAT DE LEAN GREEN BELT OPLEIDING IN ROTTERDAM?

Als je ervoor kiest de Lean Green Belt opleiding in Rotterdam te volgen, ga je aan de slag met praktijkgerichte cases waarbij je leert om problemen projectmatig aan te pakken en zo de capaciteit te verhogen en verspillingen weg te werken. Daarnaast leer je op een effectieve manier om te gaan met veranderingen in de markt zonder dat de bedrijfsprocessen daaronder lijden. Zo ga je voor de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten. De training bestaat uit verschillende modules:

Module 1: Waardestroom

In de module Waardestroom leggen we aan de hand van een simulatie het procesdenken en de waardestroom uit als basis voor verbeteren. We plaatsen de waardestroom tegen de context van snelheid en kwaliteit. We leren de waardestroom in kaart te brengen om vervolgens verspillingen te verwijderen, business value add te minimaliseren en klantwaarde te vergroten.

Module 2: Continuous Flow

In de module Continuous Flow leren we hoe we een bedrijfsproces zodanig optimaliseren dat het is afgestemd op de klantvraag, de stappen in de waardeketen volledig op elkaar afgestemd zijn en iedereen continu bezig is waarde te creëren. We leren niet alleen hoe we principes van Flow en Pull praktisch toepassen, maar ook hoe we de optimale instellingen bepalen.

Module 3: LEAN Management

In de module Lean Management leren we de principes die Toyota hebben groot gemaakt en de basis zijn voor Lean Management. Naast het Toyota Productie Systeem leren we hoe we vanuit de Lean-gedachte de organisatie besturen (Hoshin Kanri) en hoe we mensen coachen naar betere resultaten (Kata). Dit alles tegen de context van Kaizen, waarvan we leren dat dit niet alleen staat voor continu verbeteren, maar ook een management benadering is.

TRAININGSKALENDER

We zetten de trainingsdata van de Lean Green Belt opleiding in Rotterdam hieronder voor je op een rij. Je kunt bij 5ST3PS niet alleen klassikale cursussen volgen, maar ook online trainingen in de virtual classroom.

5 september t/m 19 september 2023

Rotterdam

Toon cursusdata

5 september, 10:00-17:00, Module I

12 september, 10:00-17:00, Module II

19 september, 10:00-17:00, Module III

Download brochure
Schrijf je in

10 oktober t/m 24 oktober 2023

Rotterdam

Toon cursusdata

10 oktober, 10:00-17:00, Module I

17 oktober, 10:00-17:00, Module II

24 oktober, 10:00-17:00, Module III

Download brochure
Schrijf je in

23 oktober t/m 6 november 2023

Rotterdam

Toon cursusdata

23 oktober, 10:00-17:00, Module I

24 oktober, 10:00-17:00, Module II

6 november, 10:00-17:00, Module III

Download brochure
Schrijf je in

DIT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN

Als je je voor een van de bovenstaande startdata aanmeldt, bieden we je 100% zekerheid dat je mee kunt doen met de training. Dit noemen we de startgarantie. Je ontvangt binnen 1 dag een bevestiging van je aanmelding, inclusief belangrijke informatie over de opleiding. Een week voordat de cursus start krijg je nog een mail waarin de trainer zich aan je voorstelt.

Heb je voorafgaand aan de training nog vragen, laat het ons dan gerust weten via telefoone-mail of chat.

VRAAG ONZE BROCHURE AAN

Lees je je graag alvast in over de Lean Green Belt opleiding? Vraag dan kosteloos de brochure aan. Je ontvangt hem in je mailbox. In de brochure vind je belangrijke informatie over de training en lees je onder andere de ervaringen van eerdere cursisten.

WAAROM KIEZEN VOOR LEAN GREEN BELT BIJ 5ST3PS IN ROTTERDAM?

De interactieve Lean Green Belt trainingen van 5ST3PS zijn de afgelopen jaren keer op keer als beste beoordeeld. Je profiteert van een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitverhouding. De training is zorgvuldig ontworpen door Master Black Belt Willem Salentijn, schrijver van Lean Six Sigma. De trainingen volg je in kleine groepen op een gunstige locatie in Rotterdam.

DIT ZIT ERBIJ INBEGREPEN:

  • Al het nodige cursusmateriaal en toegang tot de online leeromgeving
  • Een kopie van het boek Lean Six Sigma door Willem Salentijn
  • Dinerarrangementen, onbeperkt koffie en thee
  • De kosten voor het examen

LEAN GREEN BELT OPLEIDING VOLGEN IN ROTTERDAM

Heb je interesse in de Lean Green Belt opleiding in Rotterdam? Onze trainingslocatie is gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken met zowel het ov als de auto. Bovendien zijn de cursusmomenten slim ingepland, zodat je niet in de spits hoeft te zitten. Hierdoor reis je alle dagen op je gemak richting de Lean Green Belt training in Rotterdam.

ADRES

Gebouw Weena
Weena-Zuid 130
3012NC Rotterdam

Routebeschrijving

NEEM CONTACT OP MET 5ST3PS

Wil je nog meer weten over de Lean Green Belt training of over het inschrijvingsproces voor de cursussen in Rotterdam? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met op met onze specialisten.

Volg ons op LinkedIn

Volgen