Alle blogs

80-templates

By 28 oktober 2021juni 17th, 2023Geen Reacties

80-templates

gratis en voor niets

Bij 5ST3PS zijn we in 2017 begonnen met het verzorgen van opleidingen om processen beter, makkelijker, sneller en goedkoper te maken. We waren als groep zelf gefrustreerd van alle mensen die alleen maar een kunstje hadden geleerd. Of de opleiding die we zelf als Black Belt hadden gekregen. Duizenden powerpoint slides en met dartpijlen gooien om statistiek uit te leggen.

Ons doel een powerpoint vrije en activerende opleiding volgens het principe Wat je vandaag leert kun je direct toepassen. En in het lesmateriaal echte datasets, dus geen fantasie datasets met bijvoorbeeld baktemperaturen voor koekjes.

Beste Opleider van Nederland

Kennelijk hebben we iets goed gedaan, want in 2017 mochten we de prijs in ontvangst nemen voor Beste Nieuwe Opleider en sindsdien behoren we onbetwist tot de Beste Opleiders van Nederland met prijzen in 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022. Dan doe je toch iets goed.

Trouwens we hebben onszelf niet de prijs gegeven, dat deed Springest namens heel veel cursisten en gebruikers. In 2019 werden we op een haar na de Overall Beste Opleider van Nederland. 

Dat is toch een leuk rijtje met grote opleiders waar je dan in zit die veel meer doen dan alleen kwaliteitsmanagement.

Ons geheim

Practice what you preach. We geloven in lange termijn relaties in plaats van korte termijn transacties. Dus ook in onze consultancy opdrachten zijn we op zoek naar winst op de lange termijn. Wie focust op de korte termijn zal regelmatig zijn neus stoten of moeten bijsturen. Zoals Taiichi Ohno zei, de schildpad wint het uiteindelijk van de haas omdat de schildpad slimmer is en minder energie verbruikt. Lean gaat om slimmer werken en niet harder.

Geen kunstje

Het mag duidelijk zijn, we doen ons best om geen kunstje te doen, maar echt kennis over te brengen over hoe je echt processen verbetert. En werkelijk impact hebt. Door initiatieven met de Vrije Universiteit Amsterdam, Heriot-Watt University en een brede groep wetenschappers over de hele wereld, zorgen we ervoor dat we de nieuwste inzichten aanbieden aan onze cursisten. Door de accreditering door het International Lean Six Sigma Institute voldoen we aan de hoogste kwaliteitseisen.

templates, assessments en formats

We hebben een unieke verzameling van templates, assessments et cetera die je zelf kunt gebruiken. De templates zijn op het gebied van Lean, Six Sigma, Agile en Scrum. Verder nog algemene templates waarmee je bijvoorbeeld de rollen in een team in kaart kunt brengen. Als je een opleiding bij 5ST3PS hebt gedaan, zul je geen moeite hebben ze te gebruiken.

We bieden de Lean Green Belt en Lean Black Belt aan in onze Lean opleidingen. Verder lezen kun je hier.

We bieden de Lean Six Sigma Green Belt en de Lean Six Sigma Black Belt aan in onze Lean Six Sigma opleidingen. Verder lezen kun je hier. 

En uiteraard ook onze Master opleiding, de Master Black Belt.

Verder bieden we onze opleiding aan in activerende elearnings. Dus geen man of vrouw die voor een groen scherm de hele tijd praten. Of een voorgelezen powerpoint. Met didactici hebben we een heel slim concept ontwikkeld als alternatief voor de klassikale opleidingen.

Met de virtual classroom als extra service op de elearnings heb je nog een extra optie om toch de praktijk in jouw werkkamer te halen. Elearnings volg je al vanaf € 599,- inclusief het Internationale examen en certificering. Dus je krijgt een echt certificaat en niet ééntje van de printer. Lezen over onze elearnings kan hier.

Wat moet ik doen om de templates te krijgen?

Je begrijpt dat 80 templates een flink cadeau is. Je hebt boeken met minder templates waarvoor je in de buidel moet tasten en op internet moet je soms tot honderden dollars betalen. Wij geven de templates dan ook weg voor eigen gebruik. Dus is niet de bedoeling dat je er commercieel op gaat verdienen. Dat zou een beetje jammer zijn want we geloven in toegevoegde waarde in waarde ketens. Onze opleidingen en de templates helpen je zaken makkelijker te maken.

Dus als je hier verder mee akkoord bent, dan kun je onderstaand jouw naam en email ingeven en als die kloppen krijg je de templates in jouw mail. Je snapt dat we geen zin hebben in bezoekers met slechte bedoelingen en het is allemaal te groot om via de mail te delen. Is trouwens niet Lean 🙂

Voor het gebruik van de templates krijg je elke week een tip van ons. Heb je nog verdere vragen dan kun je veel informatie op onze website vinden en als je bij ons een opleiding hebt gedaan of doet kun je gebruik maken van onze levenslange garantie voor vragen en ondersteuning (binnen de grenzen van redelijkheid en billijkheid uiteraard).

Veel plezier met de templates en blijf verbeteren!